Opastusvaihtoehdot

Tarjoamme ryhmille opastuksia näyttelyihin ja Kangasala-taloon myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Opastuksilla kierretään taidemuseon näyttelyissä ja/tai Kangasala-talossa. Valitse alla olevista vaihtoehdoista:

1) Einar Ilmoni (8.6.–1.9.2019)

Kangasalan oman taidemaalarin näyttelyä on odotettu ja toivottu, ja nyt on sen aika. Einar Ilmoni saa seurakseen muutamia opettajansa Helene Schjerfbeckin maalauksia. Heitä yhdisti samantapainen, hiljainen elämä ja samanlaiset teemat sekä tyylipyrkimykset taiteessaan.

Opastuksella tutustutaan Einar Ilmonin taiteeseen ja näyttelyyn.

2) Einar Ilmoni tutuksi -johdanto (8.6.–1.9.2019)

Istahda kuuntelemaan johdanto Einar Ilmonin taiteeseen. Auditorio-tyyppisessä salissa oppaan johdolla läpikäytävä  johdanto, jonka jälkeen tutustuminen omatoimisesti taidemuseon vaihtuvaan näyttelyyn. Sopii isommallekin ryhmälle.

3) Kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämä ja taide

Kolmannen kerroksen pysyvässä näyttelyssä Pitkän matkan ateljee matkataan kuvanveistäjä, professori Kimmo Pyykön ateljeessa. Opastuksella tutustutaan Kimmo Pyykön uraan ja elämään taideteosten, henkilökohtaisten muistoesineiden ja alkuperäisten dokumenttien kautta.

4) Kangasala-talon arkkitehtuuri

Kangasala-talo on Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen Oy:n suunnittelema julkinen rakennus, joka nimettiin Arkkitehtuurin Finlandia 2015 -finalistiksi ja palkittiin vuoden 2015 Betonirakennus- ja Betonijulkisivu-palkinnoilla. Opastuksella tutustutaan talon eri tiloihin: Kangasala-saliin, lämpiöihin, valtuustosaliin galleriaan ja Kimmo Pyykkö -taidemuseoon. Kierroksella kuullaan nykyarkkitehtuurista, paikallisesta rakennusperinnöstä ja kaupunkisuunnittelusta.
Arkkitehtuuriopastus toteutetaan huomioiden muut tilavaraukset.

Einar Ilmonin näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa kesällä 2019.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste