Museokaupasta löydät monipuolisen ja vaihtuvan valikoiman kirjoja, kortteja, julisteita, lahjatavaroita ja matkamuistoja

Tuotteet liittyvät taidemuseon näyttelyihin, Kangasala-talon tapahtumiin ja Kangasalaan. Suosimme mahdollisuuksien mukaan paikallisten tekijöiden tuotteita. Tervetuloa tutustumaan!

Kirjat, kortit ja julisteet

Museokaupasta löydät valikoiman kirjoja, postikortteja ja julisteita. Lisäksi tarjolla on vaihtuva valikoima magneetteja, avaimenperiä ja muita pikkutavaroita.

Kangasala-tuotteet

Onko tuliainen tai mökkilahja etsinnässä tai haluat tunnustaa rakkautesi Kangasalaan? Anna Haimilan upeat Kangasala-tuotteet saatavilla museokaupasta. Valikoimassa on kangaskassi, magneetti, postikortti ja sieniliina. Kangasalan nähtävyydet -kuosissa on mukana Kangasalan tunnetuimpia nähtävyyksiä.

Kangasalan nähtävyydet -kassi museokaupasta

Anna Haimilan Kangasalan nähtävyydet -kangaskassi. Kuva: Nensa

 

Lahjatavarat

Mikanna Design on kangasalalainen pienyritys, joka on syntynyt intohimosta ja rakkaudesta käsillä tekemiseen. Puutuotteet valmistetaan suurimmaksi osaksi kierrätys- ja ylijäämäpuusta ekologisuus huomioiden.

Mikannan tuotteet museokaupasta

Mikanna valmistaa mm. puutuotteita ja tekstiilejä. Kuva: Mikanna

Upeita korvakoruja valmistava Dotter on myös paikallinen yritys. Dotterin uniikit puukorut suunnitellaan ja  valmistetaan Suomessa. Korujen valmistusmateriaalina käytetään korkealaatuista kotimaista PEFC- ja FSC-sertifioitua koivuvaneria. Materiaalina vaneri on ympäristöystävällinen ja kevyt, ja se kestää hyvin jokapäiväistä käyttöä. Dotter lahjoittaa tuotostaan 5 % mielenterveystyötä tekevälle järjestölle Suomessa. Apu menee kohdistetusti lasten ja nuorten mielenterveyden vahvistamiseen ja ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön.

Dotter-korut museokaupasta

Dotter-korujen tuotosta 5 % ohjataan lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. Kuva: Dotter

Wagtail Design – Uniikit korkkituotteet käsityönä Kangasalta. Vastuullisesti valmistettuja kauniita ainutlaatuisia arjen tuotteita ympäristöä ja käsityöperinnettä kunnioittaen. Tuotteita, jotka kestävät eliniän. Näistä ajatuksista sai vuonna 2019 alkunsa Wagtail Design.

Wagtail Design Mary Vegan Green & Red Rose Cork Bookmark Feeling_Kimmo Pyykko taidemuseon museokaupasta

Wagtail Designin tuotteet valmistetaan vastuullisesti korkista. Kuva: Wagtail Design

Aukioloajat

Museokauppa sijaitsee Kimmo Pyykkö -taidemuseon ja Kangasala-talon lipunmyynnin yhteydessä ja on auki:

ti-ke klo 11-17
to klo 11-19
pe-la klo 11-17
su klo 11-15
ma suljettu

Kangasala-talon tapahtumailtoina museokauppa palvelee tapahtuman alkuun asti.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste