Tilat

Kimmo Pyykkö -taidemuseon tilat sijaisevat kolmessa kerroksessa. Taidemuseo on Kangasala-talon korkein osa, joka sijaitsee Kuohunharjuntien ja Kangasala-talon pääsisäänkäynnin välissä. Taidemuseoon kuljetaan talon pääsisäänkäynnin kautta.

Taidemuseon ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä, ja kolmannessa kerroksessa sijaitsee museon pysyvä näyttely.

Näyttelytilojen tiedot

Museossa on näyttelytiloja yhteensä 412,5 neliömetriä.

Museon ensimmäinen kerros on kooltaan 82,5 neliömetriä ja korkeudeltaan 5 metriä. Ensimmäinen kerros on näyttelytiloista korkein.

Toisessa kerroksessa on näyttelytilaa 165 neliömetriä. Tila on korkeudeltaan 4 metriä. Näyttelytilassa pääsee kulkemaan siten, että tilan kierrettyään näyttelyvieras palaa portaikkoon toisesta sisäänkäynnistä.

Kolmannessa kerroksessa, pysyvän näyttelyn tiloissa on 165 neliömetriä. Tila on korkeudeltaan 3,2 metriä. Tilan pääsee kiertämään samaan tapaan kuin toisen kerroksen näyttelytilan.

Museon kerrosten välillä liikutaan upeassa paikanpäällä valetussa portaikossa, tai museon hissillä.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon ensimmäinen kerros on museon korkein näyttelytila. Ripustettuna Akatemian aamut – Kimmo's Pub -näyttely.

Taidemuseon ensimmäisen kerroksen näyttelytila on museon korkein. Akatemian aamut – Kimmo’s Pub keräsi yhteen kotimaisen kuvanveiston kärkinimiä. Kuva Jussi Koivunen

Samuli Heimosen näyttely Monesta yksi ripustettuna Kimmo Pyykkö -taidemuseon toisessa kerroksessa.

Taidemuseon toisen kerroksen näyttelytilassa Samuli Heimosen näyttely Monesta yksi. Kuva Jussi Koivunen

Kimmo Pyykön Pitkän matkan ateljee -näyttely sijaitsee taidemuseon kolmannessa kerroksessa.

Taidemuseon kolmannessa kerroksessa sijaitsee museon pysyvä näyttely. Kuva Jussi Koivunen

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste