R.O.A.R. 27

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa on esillä kaksi Jussi TwoSevenin animaatioita, R.O.A.R. 27 ja All City Movement 2.

R.O.A.R. 27 -animaation päähenkilönä on karhu. Animaatio on valokuvapohjainen ja koostuu useista Jussi TwoSevenin katutaideteoksista. Karhuja esittävän R.O.A.R.27 -animaation katutaideteokset on maalattu Osloon ja Helsinkiin. Oslon teokset on maalattu Akerselva-joen läheisyyteen osana Nuart RAD-taidetapahtumaa (2017). Helsingin teokset on maalattu Kannelmäkeen Upea18-taidefestivaalin yhteydessä (2018). Animaation ensiesitys oli syksyllä 2019. Taidemuseossa esillä olevaan, päivitettyyn versioon Jussi TwoSeven on lisännyt muutamia still-kuvia näyttelyssä esillä olevista kankaalle maalatuista maalauksista, joissa karhu karjaisee teosten tekstit.

Karhu on myös esillä animaation still-kuvina taidemuseon portaikossa ja R.O.A.R 1-5 sarja on esillä taidemuseon toisen kerroksen näyttelytilassa. R.O.A.R -teossarjaan liittyvissä maalauksissa kuva yhdistyy sanaan: Make Sahara Green Again; New Rules Please, _ism is Costing Too Much… Karhun suuhun on soviteltu sabluunoilla maalattuja yhteiskuntakriittisiä ja ympäristöpoliittisia tekstejä, joiden sanoma ei jää epäselväksi.

ROAR-00420 -animaatio Jussi TwoSevenin Instagram-tilillä (All Is One näyttelyn R.O.A.R. 27 -animaatio sisältää lisäksi kuvat näyttelyssä esillä olevista R-O-A-R teoksista):

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

ROAR-00420 at Kannelmäki, Helsinki for UPEA18. @upeart #jussitwoseven #stencil #stencilart #streetart #mural #animation #upea18 #katutaide

Henkilön Jussi TwoSeven (@7wo) jakama julkaisu

Palaa edelliselle sivulle

Jussi TwoSevenin näyttely All Is One Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 25.1. – 17.5.2020.

Still-kuva animaatiosta R.O.A.R. 27 (video loop), WUXGA video, 10:00 s (loop). All Is One näyttelyssä on esillä editio 3.