Soile Jääskeläisen näyttely Ajan kerrostumia Kangasala-talon Galleriassa syyskuussa 2019.
Soile Jääskeläisen näyttely Ajan kerrostumia Kangasala-talon Galleriassa syyskuussa 2019.

Soile Jääskeläinen: Ajan kerrostumia

Näyttelyt, Menneet näyttelyt
  • Vapaa pääsy

Kangasala-talon Galleriassa on esillä syyskuun ajan tamperelaisen kuvataiteilija Soile Jääskeläisen näyttely Ajan kerrostumia.

Minua kiinnostaa ajan kulumisen ja hetkessä olemisen dynamiikka. Tätä kuvaan erilaisilla kivirakennelmilla, juurakoilla ja puiden rungoilla, joissa näkyy luonnon hidas aika: kasvu ja rapautuminen. Piirtäen pysäytän hetken, välähdyksen ajan virrassa.

Soile Jääskeläisen näyttelyn teokset ovat valmistuneet vuosina 2018 – 2019. Tekniikkana hän on käyttänyt akryylimaalausta, piirustushiiltä ja pastelliliituja paperille.

Aloitan työskentelyni tekemällä väripohjan, joka toimii visuaalisena kasvualustana piirtämiselle ja aiheiden versoamiselle. Intuitiolla on suuri merkitys työskentelyssäni.

Soile Jääskeläinen (s. 1967 Salo) on kuvataiteilija, joka asuu ja työskentelee Tampereella. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Kankaanpään taidekoulusta vuonna 1992, Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän osastolta 2000 ja Taiteen maisteriksi vuonna 2008 Taideteollisen korkeakoulun ( nykyisen Aalto-yliopiston) kuvataiteen Pallas-koulutusohjelmasta. Hän on osallistunut lukuisiin yksityisnäyttelyihin vuodesta 1994 lähtien. Jääskeläinen kuuluu Taidemaalariliittoon ja Tampereen taiteilijaseuraan.

Soile Jääskeläisen näyttely Ajan kerrostumia Kangasala-talon Galleriassa syyskuussa 2019.

Soile Jääskeläinen: Pinjat

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste