KORVAAVAT OHJELMAT: Senioripäivä 15.4.

Muut tapahtumat

Taidetuokio verkossa

Torstaina 15.4. alkaa taidemuseon uusi sarja Taidetuokio, joka on suunnattu kaikille taiteen ystäville. Sarjan jokaisessa jaksossa tutustutaan Naisten kuvia -näyttelyn eri teoksiin vierailijan ja museolehtorin kanssa. Joka jaksossa nähdään uusi vierailija ja eri teoksia. Taidetuokion vierailijat ovat sekä taide- että yhteiskunnan muilla aloilla toimivia aktiivisia persoonia. Suurimmalla osalla on juuria tai yhteyksiä Kangasalaan tavalla tai toisella. Taidetuokion jaksot ilmestyvät nähtäväksi museon sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille, ja jäävät sinne katsottavaksi.

Kulttuuri- ja hyvinvointitori 2021

Torstaina 15.4. nähdään Kangasalan järjestöjen ja kaupungin järjestämällä Kulttuuri- ja hyvinvointitorilla Kimmo Pyykkö -taidemuseon esitys kesän 2021 tulevasta ohjelmasta ja kuullaan museolehtorin puheenvuoro taiteen, luovuuden ja hyvinvoinnin yhteydestä. Museon esitys Teams-livetapahtumassa 15.4. klo 11:30.

Taidetuokio-sarjan aloitusjakso ja museon esitys Kulttuuri- ja hyvinvointitorilla korvaavat Senioripäivän 15.4. ohjelman.

Kuva: Tero Hakala

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste