Maksuttomat Piirustusillat alkavat Kimmo Pyykkö -taidemuseossa marraskuussa 2022.
Maksuttomat Piirustusillat alkavat Kimmo Pyykkö -taidemuseossa marraskuussa 2022.

Piirustusillat Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Työpajat ja luennot
  • Vapaa pääsy

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa on tarjolla syksyllä neljä eri teemaista Piirustusiltaa torstaina 3.11., 10.11., 24.11. ja 1.12. klo 17.30—19. Piirustusilloissa inspiroidutaan Kimmo Kaivannon taiteesta, sormien ja käsien teemasta, sekä luonnon ja rauhan aihepiireistä kuvataiteilija Tiina Lammisen johdolla. Tamperelainen kuvataiteilija Tiina Lamminen on ollut myös mukana kirjoittamassa Kimmo Kaivanto -kirjaa, joka julkaistiin näyttelyn avautumisen yhteydessä. Piirustusillat sopivat sekä aloitteleville, että piirustusta jo harrastaville aikuisille ja nuorille.

Illoissa tutustutaan erilaisiin tekniikoihin ja piirtimiin, kuten lyijykynä, hiili ja liidut. Osallistuminen on maksutonta ja kaikki materiaalit saat myös Kimmo Pyykkö -taidemuseosta maksutta. Voit osallistua Piirustusiltojen jokaiselle neljälle kerralle tai käydä vaikka vain kerran kokeilemassa miltä piirtäminen tuntuu. Minkäänlaisia taitoja ennakkoon ei vaadita, pelkkä innostus piirtämiseen riittää!

Osallistujat pääsevät myös maksutta taidemuseoon Piirustusiltojen yhteydessä. Viimeisessä Piirustusillassa saadaan innoitusta Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttelystä syvennytään ”Kaivannon siniseen” ja pohditaan värin käytön mahdollisuuksia piirtämisessä.

Kuvataiteilija Tiina Lamminen odottaa innoissaan Piirustusiltoja ja rohkaisee jokaista mukaan kokeilemaan miltä piirtäminen tuntuu.

— Piirustuskokeiluissaan voi halutessaan ilmaista myös erilaisia aiheita vapaasti ja rohkeasti. Kaivannolle tärkeät aiheet nousivat luonnon ja rauhan aihepiireistä. Hänen ilmaisunsa saattoi olla abstraktia tai julisteenomaisesti selkeytettyä, Lamminen kuvailee.

Lämpimästi tervetuloa mukaan maksuttomiin Piirustusiltoihin Kimmo Pyykkö -taidemuseoon!

Paikka: Kimmo Pyykkö -taidemuseo (kokoonnutaan alkuun klo 17.30 Kangasala-talon aulassa, josta jatketaan yhdessä taidemuseon puolelle)

Päivä: torstaina 3.11., 10.11., 24.11. ja 1.12.

Aika: klo 17.30–19

Ilmoittautuminen: ei ennakkoilmoittautumista

Pääsylippu: maksuton, vapaa pääsy!

Taidemuseolla on esillä 1. ja 2. kerroksissa Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttely 8.1.2023 saakka, ja 3. kerroksessa pysyvä näyttely Kimmo Pyykkö: Pitkän matkan ateljee.

Lisätietoja Piirustusillasta ja muista maksuttomista tapahtumista löytyy Kimmo Pyykkö -taidemuseon verkkosivuilla www.kimmopyykkotaidemuseo.fi.

Detalji Kimmo Kaivannon luonnospaneelista, Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.

Detalji Kimmo Kaivannon luonnospaneelista, Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.

Detalji Kimmo Kaivannon luonnospaneelista, Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.

Detalji Kimmo Kaivannon luonnospaneelista, Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste