Kimmo Pyykkö -taidemuseon kaikille avoin ja maksuton hevosaiheinen maalauspäivä ammattilaisen opastuksella.

Maalauspäivä Suomen kuvataiteen ja Helene Schjerfbeckin päivän kunniaksi

Työpajat ja luennot
Su 10.7.2022 13:00-16:00
Kirkkoharjun näkötorni
  • Vapaa pääsy

Kaikille avoin ja maksuton hevosaiheinen maalauspäivä, jossa ohjaajana tamperelainen taidemaalari-kuvataiteilija Maarit Blomqvist, TaM. Malliksi saamme ihastuttavan Kangasalan kesähevosen, Maikin. Paikkana on Kangasalan Kirkkoharjun näkötornin edusta, joka on kuuluisa upeista maisemistaan. Päivitämme tarkemmat tiedot tapahtumasta sivuillemme.

Tapahtuma on osa taidemuseon Hevosia – Horses -näyttelyn (11.6.–28.8.) ja Visit Kangasalan Hevosvoimaisen kesän 2022 ohjelmaa.

Tänä päivänä kaikki Taiderallissa mukana olevat Kangasalan taidekohteet ovat auki klo 11-16. Katso koko ohjelma ›