Kimmo Pyykkö -taidemuseon non-stop ponikollaasipajaan voit tulla tekemään oman poniaiheisen teoksesi!

Lasten Löytöretkiviikko: Non-stop ponikollaasipaja

Lapsille, Työpajat ja luennot
  • Vapaa pääsy

Non-stop ponikollaasipajaan voit tulla tekemään oman poniaiheisen teoksesi! Pajan ohjaa kuvataiteilija Niina Kiiveri, jonka taiteessa näkyy usein hevos- ja poniaiheisia töitä upein värein ja koristein.

Voit tulla taiteilemaan vapaasti klo 10–13 välillä. Paja on maksuton ja ikärajaton, eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista. Paja järjestetään Kangasala-salissa.

Samalla reissulla on oiva tilaisuus tutustua taidemuseon kesänäyttelyyn Hevosia – Horses, jonne on kaikilla taidepajaan osallistujilla vapaa pääsy.

Pajan aikana Kangasala-talon pihapiirissä vierailee tunnin ajan myös ihastuttava Kangasalan kesäheppa Maikki, johon saavat kaikki tulla tutustumaan. Maikki on tavattavissa noin tunnin ajan Kangasala-talon pihalla klo 11–12. Ohjelma on osa Kimmo Pyykkö -taidemuseon Hevosia – Horses -näyttelyn ja Visit Kangasalan Hevosvoimaisen kesän 2022 ohjelmaa. Katso kaikki teemavuoden hevostapahtumat ›

Ohjaaja, kuvataiteilija Niina Kiiverin taiteeseen voit tutustua mm. sivuilla www.niinakiiveri.net ja Instagramissa @NiinaKiiveriArt

Katso koko Lasten Löytöretkiviikon ohjelma ›

Kuva: Niina Kiiveri, osa teoksesta Idolit (2020)