Kimmo Pyykkö -taidemuseon Lasten lauantain soitinpajassa 12.2.2022 valmistetaan hauskoja ja helppoja soittimia.

Lasten lauantai: Sirkus soi! -soitinpaja

Työpajat ja luennot, Lapsille
La 12.2.2022 10:00-13:00
  • Vapaa pääsy
  • Ennakkoilmoittautuminen to 10.2.2022 mennessä.

Tule tekemään oma sirkussoittimesi!

Soitinpajassa valmistetaan hauskoja ja helppoja soittimia, joiden rytmit vievät meidät sirkuksen iloiseen tunnelmaan! Sirkussoitin-paja on maksuton ja kaikki materiaalit löytyvät paikan päältä. Ohjaajana pajassa toimii taidemuseon museolehtori-tiedottaja, taidepajaohjaaja Elisa Wistuba Lorca.

Pajassa pääsemme kurkkaamaan myös pian avautuvan Sirkusväkeä -näyttelyn taideteoksia kuvien muodossa pajatilassa, vaikka museo onkin vielä näyttelynvaihdon takia kiinni. Pajatilana toimii Kangasalan pääkirjaston Harjula-sali (sisäänkäynti kirjaston ovista).

Ikäsuositus: noin 5–12 -vuotiaat, tätä pienemmille osallistujille toivotaan vanhempaa mukaan. Ennakkoilmoittautumista pyydetään torstaihin 10.2.2022 mennessä, jotta pajaan voidaan varata riittävästi tarvikkeita kaikille osallistujille. Ilmoittautuminen: taidemuseo@kangasala-talo.fi tai puh. 040 773 0148. Tervetuloa!

Kimmo_Pyykkö_-taidemuseo_Lasten_lauantai_Sirkus_soi_1x1