Kimmo Pyykkö -taidemuseon Lasten lauantain 12.2.2022 Sirkus soi! -soitinpaja toteutetaan virtuaalisesti.

Lasten lauantai virtuaalisesti: Sirkus soi! -soitinpaja

Verkkotapahtuma, Lapsille, Työpajat ja luennot
  • Vapaa pääsy

Tule tekemään oma sirkussoittimesi!

Videoidussa soitinpajassa valmistetaan hauskoja ja helppoja soittimia, joiden rytmit vievät meidät sirkuksen iloiseen tunnelmaan! Ohjaajana pajassa toimii taidemuseon museolehtori-tiedottaja, taidepajaohjaaja Elisa Wistuba Lorca.

Pajan tallenteen löydät sosiaalisen median tileiltämme (FB ja IG), verkkosivuiltamme ja Kangasala-talon YouTube-kanavalta!

Museolehtori Elisan kanssa tehdään hauskoja ja helppoja soittimia, joilla voit musisoida sirkuksen rytmejä.

Ohjaus ja suunnittelu: Elisa Wistuba Lorca
Editointi ja ääni: Petrus Tuisku