Kimmo Pyykkö -taidemuseon Lasten lauantaisin päästään taiteilemaan eri teemaisissa työpajoissa vaihtuvien ohjaajien kanssa.
Kimmo Pyykkö -taidemuseon Lasten lauantaisin päästään taiteilemaan eri teemaisissa työpajoissa vaihtuvien ohjaajien kanssa.

Lasten lauantai

Työpajat ja luennot, Lapsille
  • Vapaa pääsy

LASTEN LAUANTAINA 12.11.2022 KLO 10–13 TAITEILLAAN OMA TÄRKEIDEN ASIOIDEN AARREARKKU

Suosittu Lasten lauantai tulee taas Kimmo Pyykkö -taidemuseolle lauantaina 12.11.2022 klo 10–13. Taidemuseo kutsuu kaikki mukaan taiteilemaan ja pitämään hauskaa yhdessä koko perheen kanssa maksuttomaan tapahtumaan ja non-stop -työpajaan.

Marraskuun Lasten lauantain työpajassa taiteillaan oma tärkeiden asioiden aarrearkku ohjaaja kuvataiteilija-taidekasvattaja Niina Kiiverin opastamana. Tapahtumaan voi osallistua koko tapahtuman ajaksi, tai vain piipahtaa oman aikataulun mukaan klo 10–13 välisenä aikana. Materiaalit ja muut tarvikkeet työskentelyyn saa paikan päältä maksutta, mukaan tarvitsee vain iloisen mielen ja aikuisen!

Perheen pienimmille on rakennettu oma viihtyisä leikkipaikka leluineen, jossa vauvat ja taaperot viihtyvät isompien lasten taiteilun lomassa. Nälän yllättäessä Kulttuuriravintola Jalmarissa pääsee välipalalle herkkuvohveleille tai burgerille.

Lasten lauantain työpajaan osallistuvat lapset ja aikuiset pääsevät myös taidemuseon näyttelyihin maksutta. Taidemuseon puolella lapsille luvassa on hauskaa ja jännittävää kuvasuunnistusta – kuka perheenjäsen ratkoo kuva-arvoitukset nopeimmin? Palkaksi salapoliiseille luvassa tarramerkki.

Lasten lauantain työpaja on suunnattu koko perheelle, lapsilla tulee olla huoltaja mukana – yhdessä on aina hauskempaa!

 

Lasten lauantai on Kimmo Pyykkö -taidemuseon suosittu koko perheen yleisötapahtuma, jossa vaihtuvat teemat ja vierailevat taideohjaajat aina kunkin näyttelyn aihepiirin mukaan. Lasten lauantai tarjoaa kaikille perheille avointa, maksutonta, matalan kynnyksen ohjelmaa ja työpajoja taiteen parissa.

Loppuvuoden Lasten lauantait: marraskuun Lasten lauantai 12.11.2022 klo 10–13, joulukuun Lasten lauantai 10.12.2022 klo 10–13.

 

Paikka: Lasten lauantai 12.11.2022 klo 10–13 (vapaa pääsy) Kimmo Pyykkö -taidemuseolla (Kangasala-talon aula).

Päivä: la 12.11.2022

Aika: klo 10–13, työpajaan voi osallistua non-stop klo 10-13 välillä omien aikataulujen mukaan

Ilmoittautuminen: Ei ennakkoilmoittautumista

Hinta: maksuton tapahtuma, materiaalit saa maksutta taidemuseolta. Vapaa pääsy!

 

Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 17.9.2022 – 8.1.2023.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon Lasten lauantaisin päästään taiteilemaan eri teemaisissa työpajoissa vaihtuvien ohjaajien kanssa.

Kuva: Tiia Ennala / Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste