Kuvataide -ja käsityökoulu Emilin Kangasalan toimipisteen oppilastöiden näyttely, lukuvuosi 2020-2021

Näyttelyt, Menneet näyttelyt
  • Vapaa pääsy

Kuvataide -ja käsityökoulu Emilin Kangasalan toimipisteen oppilastöiden näyttely, lukuvuosi 2020-2021

Näyttely koostuu lukuvuonna 2020-2021 valmistuneista oppilastöistä. Esillä on 6 -14-vuotiaiden oppilaiden piirroksia, pastellimaalauksia, valokuvia ja akryylimaalauksia. Aiheet vaihtelevat luonto- ja eläinaiheista muotokuviin, kuten liskot Australian aboriginaalien tyylillä, hiilipiirros variksesta sekä oma versio Hugo Simbergin teoksesta Kuoleman puutarha.

Lopputöitä on kahdelta oppilaalta. 2-osainen teos ottaa kantaa vanhan hävittämiseen. Toisessa, 3-osaisessa lopputyössä on aiheena oma piha kolmena eri vuodenaikana.

Kuvataide- ja käsityökoulu Emil on Valkeakosken kaupungin ylläpitämä visuaalisten taiteiden oppilaitos. Emilin toimintaan kuuluu yleisen oppimäärän mukainen kuvataiteen taiteen perusopetus Kangasalla ja Pälkäneellä sekä käsityön perusopetus Akaassa.

Kuvataiteen ja käsityön yleisen oppimäärän mukainen opetus on jatkuvaa ja tavoitteellista. Oppilaaksi voi hakeutua noin 6-vuotiaana, mutta harrastukseen voi tulla mukaan myös myöhemmin. Opinnot on jaettu 4 – 5 vuotta kestäviin yhteisiin opintoihin ja kaksi vuotta kestäviin teemaopintoihin. Opintojen laskennallinen laajuus on 500 ot.

Näyttely avoinna Kangasala-talon avoinnaoloaikojen mukaan ja siihen on vapaa pääsy!

Versio Hugo Simbergin teoksesta Kuoleman puutarha.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste