Kimmo Pyykkö -taidemuseo täyttyy jouluisesta ohjelmasta Joulunavauksessa 26.11. lauantaina klo 11–17 – Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja Kangasala-talo ovat nyt Kangasalan oma Joulutalo!

Kimmo Pyykkö -taidemuseo täyttyy jouluisesta ohjelmasta Joulunavauksessa la 26.11. klo 11–17

Muut tapahtumat
  • Vapaa pääsy

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Joulunavauksessa la 26.11. klo 11–17 etsitään kadonneita tonttuja ja osallistutaan lyhyille opastetuille kierroksille, vapaa pääsy

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Joulunavauksessa klo 11–17 vapaa pääsy taidemuseoon! Taidemuseossa järjestetään lyhyitä opastuksia Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttelyyn klo 12, 13 ja 15. Myös opastukset ovat kaikille maksuttomia.

Taidemuseon Tonttusuunnistus

Voi, miten paljon väkeä onkaan liikkeellä! Tontut ujostelevat Joulunavauksen väenpaljoutta ja ovat piiloutuneet taidemuseoon. Auta joulupukkia löytämään kaikki piiloutuneet tontut ja ratkaise jouluiset tonttutehtävät. Tonttusuunnistuksessa täytyy käyttää salapoliisin nokkeluutta, jouluista mieltä, sekä tarkkoja silmiä. Kuka on teidän perheen nokkelin tonttuetsivä? Kaikki ahkerat tonttuetsivät saavat palkaksi tonttumerkin! Tonttusuunnistus on maksuton omatoiminen taidesuunnistus lauantaina 26.11. klo 11–17 Kimmo Pyykkö -taidemuseolla.

Tuo joulupukille kirje – toimitamme sen Korvatunturille

Onko joulupukin kirje vielä lähettämättä? Tuo kirjeesi taidemuseoon Joulunavauksessa la 26.11. klo 11–17, me lähetämme kirjeet Korvatunturille puolestasi maksutta! Taidemuseolla voi myös tavata päivän aikana joulupukin ja muorin. Muori viihtyy lähes koko päivän Korvatunturin postilaatikon luona, tule kysymään muorilta millaista Korvatunturilla on tonttujen joulukiireet!

Valometsä ja kuvauksellinen jouluikkuna tuovat tunnelmaa keskustaan

Upea jouluinen valometsä koostuu 50:stä kuusesta tuhansineen valoineen! Viime vuonna suuren suosion kerännyt ja toivottu valometsä rakentuu jälleen Kangasala-talon aukiolle. Valometsän avaus lauantaina 26.11.2022 klo 11. Valometsä on ilahduttamassa ohikulkijoita ja tapahtumakävijöitä 26.11.2022–6.1.2023 välisen ajan. Kangasala-talo koristautuu jouluun metsäisessä teemassa tänä vuonna, kun pääovien suuret ikkunat muuttuvat kuvaukselliseksi jouluikkunaksi! Valometsän ja jouluikkunan valot ovat energiapihejä led-valoja.

Pukinkonttiin taidetta ja käsitöitä – Kädentaitajien pop-up Joulupuoti avoinna pe-su 25.–27.11.

Kädentaitajien pop-up Joulupuodissa on myynnissä ihania käsityönä valmistettuja tuotteita paikallisilta kädentaitajilta! Mainiot joululahjat ilahduttavat niin lahjan saajaa, antajaa kuin valmistajaakin – tue paikallista ja osta käsityötä pukinkonttiin!

Myynnissä on mm. Päivi Mansikka-ahon taidetta, Tikkerperin heijastimia, Taitokeskuksen tuotteita, neuletöitä Eija Nurmiselta, Katri Viitasen posliinimaalaustöitä, Oltavan kirjansidontatuotteita, Sari Orpanan huovutustuotteita, Helmiinan villasukkia, kortteja ja muita käsitöitä, sekä Kangasalan suutarin käsityönä valmistetut nahkatuotteet. Tervetuloa ostoksille Kangasala-taloon pe–su 25.–27.11.2022 Kädentaitajien pop-up Joulupuotiin!

Joulupuodin aukioloajat:
pe–la klo 11–17
su klo 11–15

Huimia Black Friday ja Joulunavaus -tarjouksia vain pe-la 25.–26.11.2022 klo 11–17 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ja Kangasala-talossa

Osta aineettomia lahjoja pukinkonttiin, kuten huimin tarjoushinnoin lippuja joulun ja kevään konsertteihin. Shoppaile Museokaupassa kovia paketteja taiteen ystäville. Kaikkien aikojen tarjoukset julkaistaan keskiviikkona 23.11.2022 klo 8.

Kangasala-talo ohjelmaa täynnä Joulunavauksessa 26.11. klo 11–17

Kangasala-talon puolella Joulunavauksessa 26.11. klo 11–17 ohjelmassa mm. koko perheen non-stop Tonttupaja, Kädentaitajien suosittu pop-up Joulupuoti, Tunteellinen kone -musikaalin kaksi esitystä klo 13 ja 18, Jalmarissa livemusiikkia, glögitastingia ja jouluisia piparkakkuvohveleita.

Olemme Kangasalan oma Joulutalo!

Katso myös Kangasala-talon runsas ja tunnelmallinen joulunajan ohjelma ›

Tervetuloa koko kylän omaan Joulutaloon!