Kevätpäivä Kangasalla Fest:in pääpäivänä 21.5.2022 Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyihin on vapaa pääsy koko päivän klo 11-17 ajan!

Kevätpäivä Kangasalla Fest - maksutta museoon!

Muut tapahtumat
  • Vapaa pääsy

Toukokuun Kevätpäivä Kangasalla Fest tuo Kangasalan keskustaan lähiruokatorin, markkinat ja monenlaisia esiintyjiä.

Taidemuseon Sirkusväkeä -näyttely on täynnä väriä, vauhtia ja taianomaista sirkustunnelmaa. Näyttely kokoaa yhteen nimekkäitä kotimaisia kuvataiteen tekijöitä sirkusteemaisilla teoksillaan.

Taidemuseon pysyvässä näyttelyssä tehdään matkaa kuvanveistäjä, professori Kimmo Pyykön Pitkän matkan ateljeessa.

Kangasala-talon 2. kerroksen aulatiloissa pääset tutustumaan urkufasadien ja urkupillien kiehtovaan maailmaan Kangasalan urkutehtaan historiasta kertovassa näyttelyssä Soitinten kuningatar – yli 150 vuotta urkuja Kangasalla.

Kangasala-salissa klo 13 ajankohtainen ja osallistava tulevaisuusseminaari Esko Valtaoja & tulevaisuus.

Illan kruunaa Jalmari-klubilla Kangasala-salissa klo 21 Tampereen Filharmonian soittajista alkunsa saanut 13-henkinen The Dumb Stuff Band. Lisää iltaklubista täällä ›

Koko Kevätpäivä Kangasalla Fest:in ohjelma ›

Sirkusväkeä -näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 19.2. – 22.5.2022.

Teemu Luoto: Trapetsipoika, keramiikka, 2010. Kuva: Jussi Koivunen (Sirkusväkeä -näyttely)