Yleisömäärärajoitukset astuvat voimaan heti

Kimmo Pyykkö -taidemuseo noudattaa annettuja ja voimassa olevia viranomaisohjeita koronapandemian hillitsemiseksi. Taidemuseon yleisötapahtumat ja -opastukset on peruttu 21.12. asti ja näyttelyyn voi tutustua samanaikaisesti korkeintaan 10 henkilöä.

Interiöörikuva Kuvista kokoelmaksi – Kangasalan kaupungin taidetta -näyttelystä. Kuva: Jussi Koivunen

Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti kiihtymisvaiheessa. Heikentyneen koronatilanteen vuoksi Kimmo Pyykkö -taidemuseossa on voimassa Rajoitukset ovat voimassa 21.12.2020 asti.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on auki normaalisti, mutta yleisöopastukset ja tapahtumat on peruttu.

Tilausopastuksille otetaan vain 9 henkilöä/ryhmä.

Henkilökunta huolehtii siitä, että museossa on kerrallaan korkeintaan kymmenen henkilöä (10 hlöä) tutustumassa Kangasalan kaupungin taidetta esittelevään Kuvista kokoelmiksi -näyttelyyn.

Maskisuositus on voimassa ja taidemuseossa on tarjolla käsidesiä. Muistathan pitää turvavälit ja vierailla museossa vain terveenä.

Lisätietoa turvallisesta näyttelykäynnistä