Vielä ehtii: Einar Ilmonin näyttely päättyy 1.syyskuuta!

Vielä ehdit nähdä Kangasalan oman taidemaalarin Einar Ilmonin näyttelyn ja osallistua näyttelyn viimeisiin oheistapahtumiin!
Einar Ilmonin öljyvärityö Tytönpää Eila Tulenheimo on esillä Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyssä kesällä 2019.

Einar Ilmoni: Tytönpää Eila Tulenheimo. Öljy kankaalle. Yksityiskokoelma.

Kangasalalaisen taidemaalari Einar Ilmonin (1880-1946) elämään on voinut kesän ajan tutustua Kimmo Pyykkö -taidemuseon erilaisilla yleisöopastuksilla.

Kesän viimeiset sunnuntaiopastukset pidetään 25.8. ja 1.9. klo 13. Opas kertoo taidemuseon näyttelyssä Einar Ilmonin elämästä ja teoksista. Opastus kuuluu pääsymaksuun (6/4/0€).

Kesän viimeiselle Einarin kävelykierrokselle lähdetään sunnuntaina 25.8. klo 14 Kangasala-talon edestä. Opastuksella kävellään oppaan, Jussi Lehtosen kanssa Einarin maisemissa ja jalanjäljissä. Kierrokselle on vapaa pääsy.

Kesän viimeinen Einar Ilmoni tutuksi -johdanto järjestetään keskiviikkona 28.8. klo 13. Istahda puoleksi tunniksi valtuustosaliin kuuntelemaan lyhyt luento Einar Ilmonin elämästä ja taiteesta. Johdanto kuuluu pääsymaksun hintaan.

Einar Ilmonin näyttely 1.9. saakka Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.

Lue lisää näyttelystä