Väri-ilottelua Lasten lauantaina 12.10. Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Lasten lauantaina 12.10. nautitaan väreistä ja iloitellaan taiteilija Riitta Nelimarkan hengessä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Lasten opastus alkaa klo 10 ja ohjatussa työpajassa tehdään värikäs pehmokollaasi. Työpaja on avoinna klo 14 saakka. Tapahtuma on maksuton lapsille ja lasten mukana saapuville aikuisille.
Riitta Nelimarkan näyttely Bardo Bardo Kimmo Pyykkö -taidemuseossa syksyllä 2019.

Teoskuva: Riitta Nelimarkka, Iloinen, mutta hermoherkkä sateenkaari, Villareliefi.

Lasten lauantain teemana 12.10. ovat värit. Riitta Nelimarkan hehkuvia värejä, iloa ja huumoria pursuava näyttely tarjoaa herkullisen vastapainon syksyn harmauteen. Lapsille tarkoitettu opastus näyttelyyn alkaa klo 10. Kierroksella katsellaan ja keskustellaan yhdessä Riitta Nelimarkan tarinallisista teoksista ja taiteilijan käyttämistä väreistä. Opastuksen jälkeen on vuorossa työpaja, jossa jokainen voi toteuttaa oman pehmokollaasin Riitta Nelimarkan taiteen innoittamana. Työpaja on non-stop -tyyppinen ja avoinna galleriassa klo 14 saakka.

Lasten kierros ja työpajan tehtävä on suunnattu noin 4-10-vuotiaille. Varsinaista ikärajaa ei kuitenkaan ole. Toivomme kuitenkin, että varsinkin alle kouluikäiset saapuisivat aikuisten seurassa. Kierrokselle tai työpajaan ei vaadita ennakkoilmoittautumista. Aikuiset pääsevät maksutta mukaan taidemuseoon lasten seurassa aina klo 14 saakka. Lapsille aina maksuton sisäänpääsy Kimmo Pyykkö -taidemuseoon.

Lue lisää tapahtumasta

Lue lisää Riitta Nelimarkan näyttelystä

Lisätietoja:

Johanna Kangas
museolehtori, tiedottaja
p. 040 773 0196
johanna.kangas@kangasala-talo.fi
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala
www.kimmopyykkotaidemuseo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseon vaihtuvat näyttelyt esittelevät korkeatasoista kotimaista kuvataidetta kahdessa kerroksessa. Syksyllä 2019 tiloissa nähdään Riitta Nelimarkan näyttely Bardo Bardo. Näyttely on avoinna 5.1.2020 saakka. Pysyvä näyttely Pitkän matkan ateljee taidemuseon kolmannessa kerroksessa avaa kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämän ja uran vaiheita. Taidemuseon yleisötyöhön kuuluvat yleisö- ja teemaopastukset, luennot ja taidepajat eri kohderyhmille. Kimmo Pyykkö -taidemuseo sijaitsee Kangasala-talossa, Pirkanmaalla.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste