Turvallinen näyttelykäynti 2.6. avautuvassa Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Jussi TwoSevenin näyttely jatkuu kesän yli.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja Kangasala-talo avaavat yleisötoiminnot asteittain ja hallitusti 2.6.2020 alkaen. Toiminnan järjestämisessä noudatetaan viranomaisohjeita. Ohjeistuksia ja toimintaa kehitetään jatkuvasti kohti mahdollisimman turvallista toimintaympäristöä asiakkaille ja henkilökunnalle.
Jussi TwoSevenin näyttely All Is One Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 25.1. – 17.5.2020.

Jussi TwoSevenin näyttely All Is One jatkuu Kimmo Pyykkö -taidemuseossa kesän yli. Interiöörikuva näyttelystä: Jussi Koivunen

Turvallinen näyttelykäynti

Kimmo Pyykkö -taidemuseo avautuu yleisölle 2.6.2020 alkaen. Näyttelykäynnin turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota kesän ajan ja tarvittaessa pitkälle syksyyn asti. Turvallisen näyttelykäynnin ohjeistus perustuu viranomaisohjeistukseen sekä Kangasala-talon sekä Kimmo Pyykkö -taidemuseon omaan turvallisuusohjeistukseen. Se pohjaa kolmeen jo totuttuun koronapandemian leviämisen estämiseen eli turvaetäisyyden pitämiseen ja käsi- ja yskimishygienian noudattamiseen sekä henkilömäärän rajoittamiseen näyttelytiloissa. Lisäksi taidemuseon yleisö- ja näyttelytilojen siivousta on tehostettu. Taidemuseo noudattaa ohjeistuksia huolellisesti, jotta asiakkaat voivat tulla museoon turvallisin mieli.

Turvallisen näyttelykäynnin toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi koskevat asiakkaita ja henkilökuntaa asiakaspalvelupisteessä ja näyttelytiloissa. Pisarasuojatussa asiakaspalvelupisteessä palvellaan vain yhtä asiakasta kerrallaan ja henkilökunta muistuttaa turvavälien säilyttämisestä. Käsidesiä on käytössä heti sisäänkäynnissä ja näyttelykerroksissa. Asiakasmäärä on rajattu 50 henkilöön eikä yleisöopastuksia järjestetä kesäkuussa. Tilausopastuksia järjestetään vain enintään 15 henkilönryhmille mahdollisuuksien mukaan. Kosketusnäytöt eivät ole käytössä.

Yksityiskohtaiset toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi taidemuseossa on luettavissa verkkosivulta:

Jussi TwoSeven All Is One 2.6.-23.8.2020

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kesänäyttely on Jussi TwoSevenin All Is One, joka on esillä kahdessa kerroksessa 23.8. asti. All Is One -näyttely esittelee hänen kankaalle ja suoraan seinälle maalaamiaan teoksia sekä hänen animaatioitaan. Hän kuvaa teoksissaan villejä metsän eläimiä sekä urbaaneja kaupunkiympäristöjä. Näyttelyn nimi All Is One [Kaikki on yhtä] käsittelee ihmisen ja luonnon vuorovaikutussuhdetta, sitä kuinka kaikki liittyy toisiinsa.

Jussi TwoSeven (s. 1983 Espoo) on helsinkiläinen katutaidetaustainen kuvataiteilija, jonka taiteelliset juuret ovat graffitissa ja katutaiteessa. TwoSeven on tunnettu eleganteista ja fotorealistisista maalauksista ja installaatioista, joissa lukuisat yksityiskohdat on maalattu spraymaalilla ja sabluunoilla. TwoSeven on yksi nykyhetken tunnetuimmista suomalaisista muraalimaalauksia tekevistä kuvataiteilijoista Suomessa. Näyttely All Is One on Jussi TwoSevenin ensimmäinen yksityisnäyttely taidemuseossa.

Lisätietoa näyttelystä ›

Tutustu verkkonäyttelyyn ›