Tule katsomaan kuinka seinämaalaus syntyy – katutaidetaustaisen Jussi TwoSevenin näyttely valmistuu Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Kuvataiteilija Jussi TwoSevenin näyttely All Is One on rakenteilla Kimmo Pyykkö -taidemuseossa, Kangasalla. Medialla on mahdollisuus tulla katsomaan ti-ke 14.1.-15.1., miten sapluunatekniikalle tehty seinämaalaus syntyy. Jussi TwoSevenin näyttely All Is One avautuu la 25.1. kaikille avoimilla avajaisilla.
Jussi TwoSevenin näyttely All Is One Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 25.1. – 17.5.2020.

Jussi TwoSeven: Strix nebulosa, 2019

Helsinkiläisen katutaidetaustaisen kuvataiteilija Jussi TwoSevenin (s. 1983 Espoo) näyttely All Is One on valmisteilla Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Näyttely esittelee hänen kankaalle ja suoraan seinälle maalattuja teoksia sekä animaatioita. TwoSeven kuvaa teoksissaan villejä metsän eläimiä sekä urbaaneja kaupunkiympäristöjä. TwoSeven on tunnettu eleganteista ja fotorealistisista maalauksista, joissa lukuisat yksityiskohdat on maalattu spraymaalilla ja sapluunoilla. Hänen taiteelliset juurensa ovat graffitikulttuurissa: perinteisen graffitin vaikutus on edelleen nähtävissä hänen työskentelyssään ja teoksissaan. TwoSeven on tehnyt lukuisia seinämaalauksia kaupunkiympäristöön, mutta osallistunut myös galleria- ja museonäyttelyihin sekä katutaidefestivaaleihin.

Avoimet näyttelyn avajaiset:

Näyttelyn avajaiset pidetään la 25.1 klo 13-17. Avajaiset alkavat Kangasala-talon salissa klo 13. Näyttelyn avaa tietokirjailija ja toimittaja Jari Tamminen. Taiteilija on paikalla ja tavattavissa.

Liitteenä kutsu. Olette lämpimästi tervetulleita!

Näyttely All Is One

Jussi TwoSevenin näyttely All Is One 25.1.–17.5.2020 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.
Lisää näyttelystä ›

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste