Toivetorstait Kimmo Pyykkö -taidemuseolla alkavat 20.10.2022

Kimmo Pyykkö -taidemuseon asiakastoiveiden perusteella avataan kaikille kävijöille avoimet ovet museoon joka torstai klo 15–19 loppuvuoden ajan. Toivetorstait alkavat 20.10.2022. Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttely on esillä taidemuseolla 8.1.2023 saakka.
Lapsia tutustumassa taidemuseon pysyvään näyttelyyn Kimmo Pyykkö: Pitkän matkan ateljee.

Lapsia tutustumassa taidemuseon pysyvään näyttelyyn Kimmo Pyykkö: Pitkän matkan ateljee. Kuva: Tiia Ennala, Kimmo Pyykkö -taidemuseo/Kangasala-talo

Taidemuseo haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden tutustua taiteeseen ja nauttia taide-elämyksistä arjessa. Yleisötapahtumissa on luvassa myös maksuttomia Lasten lauantai -pajoja, Yleisöluentoja ja Piirustusiltoja sekä edullisia Senioripäiviä ja opastuksia. Tapahtumien tiedot päivitetään taidemuseon sivuille.

Medialle

Mediakuvat löytyvät sivuiltamme. Kuvia ei saa rajata. Pidämme median edustajille tutustumiskierroksia näyttelyyn. Otathan yhteyttä museolehtori-tiedottajaan ajan sopimiseksi.

Lisätietoja:

Elisa Wistuba Lorca
museolehtori, tiedottaja
040 773 0196
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste