Tekemisen iloa Lasten lauantaina 20.2.2021 klo 10-12

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa pidetään lapsille suunnattu maksuton taidepaja Lasten lauantai 20.2.2021 klo 10-12, ohjaajana Minna Polus, taidehistorioitsija (FM), artenomi (AMK). Taidepajan alussa käydään yhdessä katsomassa Naisten kuvia - teoksia Heinon taidesäätiön kokoelmasta -näyttelyn kahta teosta, minkä jälkeen siirrytään Kangasala-talon Galleria-tilaan tekemään nappimosaiikkeja taideteosten innoittamina. Mosaiikkitaiteella on pitkät perinteet historiassa ja taidepajassa vain mielikuvitus on rajana oman mosaiikkityön toteuttamisessa! Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset.
Lasten lauantai

Kuva: Tiia Ennala / Visit Kangasala

Taidepajassa käytettävät materiaalit on valittu niin, että niiden desinfioiminen ja siistiminen on vaivatonta. Kiinnitämme erityistä huomiota riittäviin turvaväleihin ja hygieniaan.

Ennakkoilmoittautuminen ja turvallinen näyttelykäynti

Jotta Lasten lauantai olisi kaikille mukava ja turvallinen kokemus, rajoitamme osallistujamäärän korkeintaan 10 henkilöön. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen taidemuseo@kangasala-talo.fi, viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Ilmoittautuessa pyydämme kertomaan osallistuvan lapsen iän, jotta voimme huomioida eri ikäiset osallistujat mahdollisimman hyvin.

Lisää turvallisesta näyttelykäynnistä sivuillamme.

Elisa Wistuba Lorca
Museolehtori, tiedottaja
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.