Tekemisen iloa Lasten lauantaina 20.2.2021 klo 10-12

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa pidetään lapsille suunnattu maksuton taidepaja Lasten lauantai 20.2.2021 klo 10-12, ohjaajana Minna Polus, taidehistorioitsija (FM), artenomi (AMK). Taidepajan alussa käydään yhdessä katsomassa Naisten kuvia - teoksia Heinon taidesäätiön kokoelmasta -näyttelyn kahta teosta, minkä jälkeen siirrytään Kangasala-talon Galleria-tilaan tekemään nappimosaiikkeja taideteosten innoittamina. Mosaiikkitaiteella on pitkät perinteet historiassa ja taidepajassa vain mielikuvitus on rajana oman mosaiikkityön toteuttamisessa! Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset.
Lasten lauantai

Kuva: Tiia Ennala / Visit Kangasala

Taidepajassa käytettävät materiaalit on valittu niin, että niiden desinfioiminen ja siistiminen on vaivatonta. Kiinnitämme erityistä huomiota riittäviin turvaväleihin ja hygieniaan.

Ennakkoilmoittautuminen ja turvallinen näyttelykäynti

Jotta Lasten lauantai olisi kaikille mukava ja turvallinen kokemus, rajoitamme osallistujamäärän korkeintaan 10 henkilöön. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen taidemuseo@kangasala-talo.fi, viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Ilmoittautuessa pyydämme kertomaan osallistuvan lapsen iän, jotta voimme huomioida eri ikäiset osallistujat mahdollisimman hyvin.

Lisää turvallisesta näyttelykäynnistä sivuillamme.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste