Taiteilijatapaamisessa Riitta Nelimarkka – tilaisuus Kimmo Pyykkö -taidemuseossa to 28.11. klo 17.30

Riitta Nelimarkka kertoo torstaisessa taiteilijatapaamisessa laajasti taiteestaan, työskentelystään ja elämästään. Taiteilijatapaaminen järjestetään Kimmo Pyykkö -taidemuseon toisessa kerroksessa 28.11. klo 17.30 -19.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Taiteilijatapaamisessa Riitta Nelimarkka – tilaisuus Kimmo Pyykkö -taidemuseossa to 28.11.2019 klo 17.30

Riitta Nelimarkka näyttelyssään Bardo Bardo Kimmo Pyykkö -taidemuseossa, kuva: Johanna Kangas

Riitta Nelimarkka (s. 6.7.1948 Helsingissä) on kuvataiteilija, kirjailija ja animaatio-elokuvaohjaaja, jolle myönnettiin professorin arvonimi vuonna 2008. Hän on monipuolinen ja kokeileva visionääri, jonka laajaan tuotantoon kuuluu animaatioita, mm. Suomen ensimmäinen pitkä animaatio Seitsemän veljestä, dokumenttielokuvia, maalauksia, taide- ja runokirjoja, jättiläiskokoisia taidetekstiilejä, fotomontaaseja ja lasiteoksia. Hänen taiteelleen ovat ominaista taitava piirtäminen, hehkuvat epäsuomalaiset värit, liikkeen olomuoto sekä mainiot teosnimet. Nelimarkalle on myös ominaista käsitellä vakavatkin asiat huumorin ja leikkisyyden kautta.

– Kaikki olennainen, kuten rakkaus ja taide, palautuvat mielestäni huumoriin ja iloon, kärsimyksenkin kautta oudon ilmavaan, selittämättömään iloon. Täysin huumorista kalju rakkaus tai kaikesta hauskuudesta parturoitu taide ei toimi täysillä, toteaa Riitta Nelimarkka.

Taiteilijatapaaminen to 28.11. klo 17.30

Taiteilijatapaamisessa Riitta Nelimarkka kertoo Kimmo Pyykkö -taidemuseossa esillä olevasta näyttelystään, työskentelystään ja elämästään. Tilaisuus järjestetään Kimmo Pyykkö -taidemuseon toisessa kerroksessa ja sinne on vapaa pääsy.

Lue lisää tapahtumasta

Lue lisää Riitta Nelimarkan näyttelystä

Kangasalan joulunavaus la 30.11.

Kangasalan joulutori laajentuu lauantaina 30.11. myös taidemuseon näyttelytiloihin: klo 15-19 Kangasala-talon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon tiloissa käsityö- ja taidetuotteiden myyjiä. Joulunavauksen vuoksi taidemuseoon on vapaa pääsy koko lauantaipäivän.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste