Taide sairaaloissa puhuttaa Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 12.5.

Kuvanveistäjä, kuvataiteilija Kerttu Horila sekä TAYS:in taidekokoelmaa esittelevä Sirpa Joenniemi ovat puhujina Kimmo Pyykkö -taidemuseon yleisötilaisuudessa torstaina 12.5. klo 17:30-19. Tilaisuus on osa Sirkusväkeä -näyttelyn ohjelmaa ja siihen on vapaa pääsy.
Taidetta sairaaloissa, yleisöluento ja taiteilijatapaaminen 12.5.2022

Kuvassa on osa Kerttu Horilan teoksesta Lepotauko (Tays R-rakennus, Tampere 2007). Kuva: Kerttu Horila

Yleisöluennolla tavataan kaksi vierailijaa. Kuvanveistäjä, kuvataiteilija Kerttu Horila kertoo sirkusaiheisista teoksistaan ja Sirpa Joenniemi esittelee TAYS:in taidekokoelmasta vastaavaa Raimo Anttilan taidetoimikuntaa. Museolehtori haastattelee puhujia, ja yleisökysymyksille varataan aikaa.

Sirkusväkeä -näyttelyssä nähdään Kerttu Horilan puhuttelevia keraamisia sirkushahmoja. Horilan töitä on esillä myös paljon julkisissa tiloissa, kuten TAYS:in sairaaloissa.

Paikka: Valtuustosali, Kangasala-talo

Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Sirkusväkeä -näyttely esittelee monipuolisesti sirkusaiheista taidetta kahdentoista eri taiteilijan teosten kautta. Näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 19.2. – 22.5.2022

Lisätietoa tapahtumasta ›

Ohjeet turvalliseen museokäyntiin löytyvät sivuiltamme.