Susi ulvoo ja muita eläinten ääniä Lasten lauantaissa 27.4.

Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo järjestävät Lasten lauantain 27.4.2019. Lasten oma opastus Samuli Heimosen näyttelyyn lähtee klo 10. Hiljainen puu ja soivat metsän otukset klo 11 Kangasala-salissa on samalla kertaa ihastuttava musiikkisatu ja englannin kielikylpy.
Samuli Heimosen näyttely Monesta yksi Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.

Kangasala-talon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään viimeisen Lasten lauantain teemana on eläinten äänet.

Kuvataiteilija Samuli Heimosen Monesta yksi -näyttelyn teoksissa nähdään värikkäitä, mosaiikkimaisesti maalattuja susi- ja koirahahmoja. Lapsille suunnatulla opastuksella klo 10 katsotaan maalauksia ja pohditaan yhdessä eläinten ääniä, sekä sitä miten maalaukset ovat syntyneet.

Omatoimisesti näyttelyyn pääsee tutustumaan koko päivän ajan. Taidemuseoon on vapaa pääsy lapsilta ja heidän mukanaan tulevilta aikuisilta.

Musiikkisatu Hiljainen puu ja soivan metsän otukset hurmasi vuosi sitten kaksi täyttä salillista Kangasalan päiväkotilaisia. Lasten lauantaissa klo 11 kiitellyn esityksen pääsevät kokemaan kaikki halukkaat.

Koko perheelle soveltuvaa musiikkisatua kuljettaa eteenpäin irlantilainen musiikki. Lapset näkevät ja kuulevat uusia soittimia sekä oppivat leikin ja laulujen kautta englanninkielisiä sanoja.

Esityksen on luonut irlantilainen musiikkikasvatuksen tohtori, FT Thomas Johnston ja suomeksi kääntänyt Noora Karjalainen. Heidän lisäkseen esiintyjänä on Maija Koskenalusta. Esitys kuuluu Kangasalla 25.–27.4. järjestettävän Kangasala Irish Festivalin – The Spring Gathering -festivaalin ohjelmistoon.

Lasten lauantai: Susi ulvoo ja muita eläinten ääniä

Kangasala-talossa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa la 27.4.2019 klo 10–17

Lasten opastus Samuli Heimosen näyttelyyn

La 27.4.2019 10. Vapaa pääsy lapsille ja heidän kanssaan tuleville aikuisille.

Omatoiminen tutustuminen

Hiljainen puu ja soivan metsän otukset Kangasala-salissa la 27.4. klo 11

Liput Kangasala-talolta 8 €, Lippu.fi 9,50 € + toimitusmaksut

Kimppalippu neljälle Kangasala-talolta 26 €

Mediakuvat kansiossa:

Kuvaaja nimi tiedostossa, mainittava julkaistaessa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Laura Pekkala