Suomen kuvataiteen päivän maalaustapahtuma 10.7. Kangasalan Lepokodin läheisyydessä ja Ukkijärven rannalla

Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä 10.7. on nimetty Suomen kuvataiteen päiväksi. Kimmo Pyykkö -taidemuseon päivän ohjelmassa on akvarellimaalausta Kangasalan Lepokodilla ja Ukkijärven rannalla lauantaina 10.7. klo 13–16. Ohjaajana toimii taiteen tohtori, luontokartoittaja Laura Uimonen. Kokoontuminen Lepokodin edustalla klo 12:30. Iltapäivän ohjelmaan kuuluu perusopastus akvarellimaalaukseen ja ohjausta paikan päällä.
Suomen kuvataiteen päivän maalaustapahtuma 10.7.2021 Kangasalan Lepokodin läheisyydessä ja Ukkijärven rannalla.

Taidetta luonnon helmassa Einar Ilmonin näyttelyn Kaikki maalaavat -oheistapahtumassa Lepokodin ympäristössä 10.7.2019. Kuva: Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä 10.7. on nimetty Suomen kuvataiteen päiväksi.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista.

Ukkijärven rantaan menevä polku ja maasto on paikoin hankalakulkuista, joten varaa mukaan mukavat jalkineet ja oma istuinalusta. Myös Lepokodin sisätilat ovat käytettävissä. Omat eväät ja juomista kannattaa varata mukaan.

Tarvitset mukaasi omat maalaustarvikkeet:

Värit, vesikipon, akvarellipaperia, sienen/talouspaperia, oman istuinalustan, lisäksi maalarinteippiä ja maalausalustan (teipin ja maalausalustan saa myös tarvittaessa lainaan paikan päällä).

Tilaisuudessa noudatetaan voimassa olevia turvallisuusohjeita tartuntojen välttämiseksi.