Sorin Sirkus vetää työpajoja ja kertoo toiminnastaan 7.5.

Sorin Sirkus esittelee monipuolista nuorisosirkustoimintaansa 7.5. klo 10-13 Kangasala-salissa osana Kimmo Pyykkö -taidemuseon Sirkusväkeä -näyttelyn ohjelmaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Sirkusväkeä -näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 19.2. – 22.5.2022.

Kuva: Sorin Sirkus

Sorin Sirkuksen sirkusohjaajat kertovat nuorisosirkustoiminnasta ja yhdessä sirkustaiteen perusopetuksen laajan oppimäärän oppilaiden kanssa vetävät erilaisia työpajoja, joissa niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät kokeilemaan erilaisia sirkuslajeja ja -temppuja. Aamupäivän aikana nähdään myös nuorten pieniä esityksiä. Sään salliessa sirkustoimintaa on myös ulkona.

Sorin Sirkus on Tampereella toimiva sirkustaiteen keskus, jossa käy viikoittain yli 500 oppilasta ja sirkusopetus ulottuu aina vauvoista sirkuslukiolaisiin sekä erityisryhmiin, aikuiskursseihin ja työhyvinvointipajoihin. Sorin Sirkuksen nuoret taiteilijat esiintyvät suositussa joulushow’ssa, joka kerää vuosittain yli 10 000 henkeä oman maneesin katsomoon.

Sirkusväkeä -näyttely esittelee monipuolisesti sirkusaiheista taidetta kahdentoista eri taiteilijan teosten kautta. Näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 19.2. – 22.5.2022

Lisätietoa tapahtumasta.

Maksuton tilaisuus pidetään Kangasala-salissa.

Ohjeet turvalliseen museokäyntiin löytyvät sivuiltamme.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste