Senioripäivien sisältöä suunnitellaan yhdessä alueen senioreiden kanssa ke 11.11.2020 klo 13

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa järjestetään kuukausittain Senioripäivä, ikäihmisten oma päivä, jolloin sisäänpääsy taidemuseoon on kaksi euroa. Päivän ohjelmassa on opastettu kierros ajankohtaiseen näyttelyyn, taiteilijatapaaminen tai muu näyttelyyn liittyvä hetki.
Kuvista kokoelmaksi – Kangasalan kaupungin taidetta näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 19.9.2020 – 3.1.2021.

Tauno Hämeranta: Kangasalan kirkko, 1960, öljyväri. Kuva: Reetta Muranen

Senioripäivänä ke 11.11.2020 klo 13 tutustuaan syksyn näyttelyyn yhdessä oppaan johdolla. Kierroksen jälkeen nautitaan kahvit voisilmäpullalla ja mietitään yhdessä tulevien Senioripäivien sisältöä.

Henkilömäärän rajoituksen vuoksi tilaisuuteen ilmoittaudutaan etukäteen. Toivomme sitovaa ilmoittautumista tekstiviestillä p. 040 773 0196 tai sähköpostitse taidemuseo@kangasala-talo.fi ma 9.11. mennessä.

Kuvista kokoelmaksi -näyttelyyn on poimittu maalauksia, taidegrafiikkaa ja veistoksia Kangasalan kaupungin taidekokoelmasta. Julkisessa taidekokoelmassa korostuu paikallisuus ja alueellisuus sekä aiheina että tekijöinä. Kangasalan kaupungin taidekokoelmaan kuuluu yli 500 taideteosta maalaustaiteesta veistoksiin. Näyttelyn teokset ovat ensi kertaa esillä taidemuseossa. Näyttelyn on kuratoinut taidemuseon intendentti Soila Kaipiainen.

Taidemuseo tarjoaa tarvitseville kasvomaskit ja turvavälit on mahdollista pitää.