Senioripäivät Kimmo Pyykkö -taidemuseolla käynnistyvät

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään Senioripäivät johdattavat Sirkusväkeä -näyttelyn aiheisiin niihin sisältyvällä opastuskierroksella.
Ryhmä vierailee Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyssä Pitkän matkan ateljee.

Ryhmä vierailee Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyssä Pitkän matkan ateljee. Kuva: Laura Vanzo

Senioripäivät pidetään taidemuseolla torstaisin 17.3., 21.4. ja 12.5. klo 11-19. Sisäänpääsy taidemuseoon on koko päivän (klo 11-19) senioreille vain 2 € sisältäen museolehtorin pitämän opastetun kierroksen klo 13.

Sirkusväkeä -näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 19.2. – 22.5.2022.

Ääniopasteet kertovat näyttelyn eri teoksista ja taiteilijoista mahdolllistaen omatoimisen tutustumisen näyttelyn teemoihin. Opasteet on käsikirjoittanut taidemuseon intendentti Soila Kaipiainen. Opasteet on mahdollista saada myös tekstimuodossa taidemuseon asiakaspalvelusta.

Medialle

Mediakuvat näyttelystä löytyvät tästä linkistä.

Ohjeet turvalliseen museokäyntiin löytyvät sivuiltamme.

Elisa Wistuba Lorca
Museolehtori, tiedottaja
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.