Senioripäivät Kimmo Pyykkö -taidemuseolla käynnistyvät

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään Senioripäivät johdattavat Sirkusväkeä -näyttelyn aiheisiin niihin sisältyvällä opastuskierroksella.
Ryhmä vierailee Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyssä Pitkän matkan ateljee.

Ryhmä vierailee Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyssä Pitkän matkan ateljee. Kuva: Laura Vanzo

Senioripäivät pidetään taidemuseolla torstaisin 17.3., 21.4. ja 12.5. klo 11-19. Sisäänpääsy taidemuseoon on koko päivän (klo 11-19) senioreille vain 2 € sisältäen museolehtorin pitämän opastetun kierroksen klo 13.

Sirkusväkeä -näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 19.2. – 22.5.2022.

Ääniopasteet kertovat näyttelyn eri teoksista ja taiteilijoista mahdolllistaen omatoimisen tutustumisen näyttelyn teemoihin. Opasteet on käsikirjoittanut taidemuseon intendentti Soila Kaipiainen. Opasteet on mahdollista saada myös tekstimuodossa taidemuseon asiakaspalvelusta.

Ohjeet turvalliseen museokäyntiin löytyvät sivuiltamme.