Senioripäivä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ja Downton Abbey: Uusi aikakausi 12.5.

Ryhmä vierailee Kimmo Pyykkö -taidemuseon Sirkusväkeä -näyttelyssä museolehtorin johdolla.

Kuva: Tiia Ennala

Senioripäivänä 12.5. tutustutaan sirkuksen maailmaan!

Toukokuun Senioripäivä järjestetään torstaina 12.5.2022. Sisäänpääsy taidemuseoon on koko päivän (klo 11-19) senioreille 2 € sisältäen museolehtorin opastuksen Sirkusväkeä -näyttelyyn klo 13. Samana päivänä Kangasala-talon Valtuustosalissa on maksuton yleisötilaisuus klo 17:30-19, jonka aiheena on taide sairaaloissa. Lisätietoa tapahtumasta.

Sirkusväkeä -näyttely esittelee monipuolisesti sirkusaiheista taidetta kahdentoista eri taiteilijan teosten kautta. Näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 19.2. – 22.5.2022

12.5. nähdään myös klo 14:30 Kangasala-talon elokuvateatteri K-Kinossa maailmanlaajuisesti tunnettu Downton Abbey: Uusi aikakausi. Lisätiedot elokuvanäytöksestä.

Medialle

Mediakuvat näyttelystä löytyvät tästä linkistä.

Ohjeet turvalliseen museokäyntiin löytyvät sivuiltamme.

Elisa Wistuba Lorca
Museolehtori, tiedottaja
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.