Sellovartit saavat Hevosia – Horses -näyttelyn soimaan 21.6. ja 7.7.

Taidemuseolla kuullaan improvisaation pohjalta luotuja sävellyksiä sellolle kahtena kesäpäivänä.

Elisa Wistuba Lorca, kuva: Petrus Tuisku / Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Jo viime kesänä alkaneet Sellovartit jatkuvat tiistaina 21.6. ja torstaina 7.7. klo 12, 14 ja 15:30. Varttien aikana kuullaan Kimmo Pyykkö -taidemuseon 2. kerroksessa Hevosia – Horses -näyttelyyn luotuja sävelmaailmoja. Sellovartit kuuluvat pääsymaksun hintaan (tai pääsy Museokortilla).

Selloa soittaa taidemuseon museolehtori-tiedottaja Elisa Wistuba Lorca, jolla on taustallaan sellonsoiton ammattiopintoja ja esiintyvänä muusikkona pitkä kokemus.

Olen aina innostunut musiikin ja muiden taiteenlajien vuorovaikutuksesta ja yhdistämisestä. Sellossa minua kiehtoo instrumentin syvä ja monialainen ääni. Pitkä tie klassisen musiikin saralla on antanut valmiuksia improvisaatiopohjaiseen säveltämiseen, jossa luon aina kuhunkin ympäristöön ja taideteokseen ainutlaatuisen äänimaailman” Elisa Wistuba Lorca kertoo.

Kesän yleisöohjelmissa on luvassa myös muita musiikkiesityksiä sekä heinäkuussa aukeava keppihevosrata, taidepajoja, viikoittaisia opastuksia ja paljon muuta. Tarkemmat tiedot kesän tapahtumista päivitetään sivuillemme.

Hevosia – Horses tuo taidemuseolle hevosaiheista taidetta lukuisilta suomalaisilta ja kansainvälisiltä taiteilijoilta. Näyttely on osa Visit Kangasalan Hevosvoimaisen kesän 2022 ohjelmaa. Näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 11.6.–28.8.2022.

Medialle

Hevosia – Horses -näyttelyn mediakuvat näyttelystä löytyvät tästä linkistä. Median edustajat voivat ottaa yhteyttä taidemuseon museolehtori-tiedottajaan näyttelyyn tutustumista varten.

Lisätietoja

Elisa Wistuba Lorca
Museolehtori, tiedottaja
040 773 0196
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste