Särestöniemen suositun näyttelyn viimeinen viikko ja pidennetyt aukiolot

Reidar Särestöniemen ennätyksellisen suositun näyttelyn viimeinen avoinnaoloviikko on käynnissä ja näyttely on auki sunnuntaihin 26.9. asti. Perjantaina 24.9. taidemuseo on auki pidennetysti klo 21 asti yleisön toiveiden ja suuren suosion vuoksi.
Reidar Särestöniemen näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 3.7.-26.9.2021.

Interiööri Reidar Särestöniemi -näyttelystä. Kuva: Jussi Koivunen.

Reidar Särestöniemen näyttely rikkoi Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelykohtaisen kävijäennätyksen 10.9.2021 yltämällä yli 10 300 kävijään, minkä jälkeen suosio on jatkunut runsaana. Näyttely sijoittui Suomen Museokorttikohteiden Pirkanmaan neljänneksi suosituimmaksi kohteeksi.

Taidemuseo on pidentänyt aukioloaikojaan Särestöniemen näyttelyn ajalle seuraavasti:

ti 11-17, ke 11-19 (22.9. asti), to 11-19, pe-la 11-17 (pe 24.9. klo 21 asti), su 11-17 (26.9. asti), ma suljettu

Katso ohjeet turvalliseen museovierailuun sivuiltamme.

Näyttelykohtaiset mediakuvat löytyvät taidemuseon sivuilta.

Elisa Wistuba Lorca
Museolehtori, tiedottaja
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.