Sairaalaklovnit ja Sorin Sirkus yleisöluennolla Kimmo Pyykkö -taidemuseolla 17.3.2022

Kimmo Pyykkö -taidemuseon yleisöluennolla kuullaan torstaina 17.3. klo 17:30–19 Sairaalaklovnit ry:n ja Sorin Sirkus ry:n tärkeästä yhteistyöstä TAYS:in lasten ja nuorten sairaalan kanssa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Sirkusväkeä -näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 19.2. – 22.5.2022.

Kuva: Sorin Sirkus, TAYS 2021

Taidemuseon Sirkusväkeä -näyttely (19.2.-22.5.) kokoaa yhteen monipuolista sirkusaiheista taidetta. Sairaalaklovnit ja Sorin Sirkuksen sairaalatoiminnassa pitkään mukana ollut sirkusohjaaja Tytti Vuolle sekä Sorin Sirkuksen tuottaja Katja Timlin kertovat 17.3. yleisöluennolla sirkustoiminnasta sairaalaympäristössä. Illassa nähdään varmasti myös jokunen sirkustemppu, mitä voi koittaa itsekin!

Sairaalaklovnit ovat ammattitaiteilijoita, jotka Sairaalaklovnit ry on kouluttanut toimimaan vaativassa sairaalaympäristössä. Klovnitohtorit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän perheitään. Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaalan arkipäivää.

Lisätietoa tapahtumasta.

Maksuton tilaisuus pidetään Kangasala-salissa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tilaisuuksissa.

Sirkusväkeä -näyttely esittelee monipuolisesti sirkusaiheista taidetta kahdentoista eri taiteilijan teosten kautta. Näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 19.2. – 22.5.2022

Medialle

Mediakuvat näyttelystä löytyvät tästä linkistä.

Ohjeet turvalliseen museokäyntiin löytyvät sivuiltamme.

Lisätietoja

Elisa Wistuba Lorca
Museolehtori, tiedottaja
040 773 0196
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste