Sairaalaklovnit ja Sorin Sirkus yleisöluennolla Kimmo Pyykkö -taidemuseolla 17.3.2022

Kimmo Pyykkö -taidemuseon yleisöluennolla kuullaan torstaina 17.3. klo 17:30–19 Sairaalaklovnit ry:n ja Sorin Sirkus ry:n tärkeästä yhteistyöstä TAYS:in lasten ja nuorten sairaalan kanssa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Sirkusväkeä -näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 19.2. – 22.5.2022.

Kuva: Sorin Sirkus, TAYS 2021

Taidemuseon Sirkusväkeä -näyttely (19.2.-22.5.) kokoaa yhteen monipuolista sirkusaiheista taidetta. Sairaalaklovnit ja Sorin Sirkuksen sairaalatoiminnassa pitkään mukana ollut sirkusohjaaja Tytti Vuolle sekä Sorin Sirkuksen tuottaja Katja Timlin kertovat 17.3. yleisöluennolla sirkustoiminnasta sairaalaympäristössä. Illassa nähdään varmasti myös jokunen sirkustemppu, mitä voi koittaa itsekin!

Sairaalaklovnit ovat ammattitaiteilijoita, jotka Sairaalaklovnit ry on kouluttanut toimimaan vaativassa sairaalaympäristössä. Klovnitohtorit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän perheitään. Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaalan arkipäivää.

Lisätietoa tapahtumasta.

Maksuton tilaisuus pidetään Kangasala-salissa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tilaisuuksissa.

Sirkusväkeä -näyttely esittelee monipuolisesti sirkusaiheista taidetta kahdentoista eri taiteilijan teosten kautta. Näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 19.2. – 22.5.2022

Ohjeet turvalliseen museokäyntiin löytyvät sivuiltamme.