Riitta Nelimarkan näyttelyn viimeisenä viikonloppuna 4.-5.1. maksuton sisäänpääsy

Riitta Nelimarkan näyttely Bardo Bardo on päättymässä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Viimeisenä viikonloppuna 4.-5.1. taidemuseoon on maksuton sisäänpääsy. Lauantaina museo on avoinna klo 11-17 ja sunnuntaina klo 11-15. Sunnuntain ohjelmaan kuuluu yleisöopastus klo 13.
Riitta Nelimarkan taiteilijatapaaminen Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 28.11.2019

Riitta Nelimarkan näyttely Bardo Bardo avattiin syyskuussa. Nelimarkan hehkuvia värejä, elämäniloa ja huumoria sykkivä näyttely on valloittanut kävijänsä. Näyttelyn viimeisenä viikonloppuna on mahdollisuus tutustua näyttelyyn maksutta. Riitta Nelimarkan näyttely päättyy 5.1. Seuraava näyttely, katutaidetaustaisen Jussi TwoSevenin näyttely, avautuu la 25.1. kaikille avoimilla näyttelyn avajaisilla. Näyttelynvaihdon ajan taidemuseo on suljettuna.

Lue lisää Riitta Nelimarkan näyttelystä

Lisätietoja:

Johanna Kangas
tiedottaja
johanna.kangas@kangasala-talo.fi
p. 040 773 0196

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on vuonna 2015 avattu taidemuseo, joka sijaitsee Kangasala-talossa, Pirkanmaalla. Taidemuseon vaihtuvat näyttelyt esittelevät korkeatasoista kotimaista kuvataidetta kahdessa kerroksessa. Tällä hetkellä vaihtuvien näyttelyiden tiloissa on esillä Riitta Nelimarkan näyttely Bardo Bardo. Pysyvä näyttely Pitkän matkan ateljee taidemuseon kolmannessa kerroksessa avaa kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämän ja uran vaiheita. Taidemuseon yleisötyöhön kuuluvat yleisö- ja teemaopastukset, luennot ja taidepajat eri kohderyhmille.