Poniaiheinen työpaja kutsuu taiteilemaan la 2.7.

Kimmo Pyykkö -taidemuseolla pidetään lauantaina 2.7. klo 10–13 kaikille avoin, maksuton ja ikärajaton ponikollaasipaja. Ohjaajana toimii tamperelainen kuvataiteilija Niina Kiiveri.
Kimmo Pyykkö -taidemuseon non-stop ponikollaasipajaan voit tulla tekemään oman poniaiheisen teoksesi!

Niina Kiiveri: osa teoksesta Idolit (2020)

Lasten Löytöretkiviikkoon kuuluvassa Ponikollaasipajassa jokainen voi tehdä oman poniaiheisen taideteoksensa. Pajan ohjaajana toimivan kuvataiteilija Niina Kiiverin teoksissa nähdään usein hevos- ja poniaiheisia töitä upein värein ja koristein. Paja on maksuton ja ikärajaton, eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista. Paja järjestetään Kangasala-salissa, ja mukaan voi tulla vapaasti, non-stop klo 10–13 välillä.

Pajan aikana Kangasala-talon pihapiirissä vierailee noin tunnin ajan myös ihastuttava Kangasalan kesäheppa Maikki. Maikki on tavattavissa Kangasala-talon pihalla noin klo 11–12.

Samalla reissulla on oiva tilaisuus tutustua taidemuseon kesänäyttelyyn Hevosia – Horses, jonne on kaikilla taidepajaan osallistuvilla vapaa pääsy.

Ohjelma on osa Kimmo Pyykkö -taidemuseon Hevosia – Horses -näyttelyn, Lasten Löytöretkiviikon ja Visit Kangasalan Hevosvoimaisen kesän 2022 ohjelmaa.

Kesän yleisöohjelmissa on luvassa myös mm. heinäkuussa aukeava keppihevosrata, musiikkiohjelmia taidemuseolla, maalauspäivä, viikoittaisia opastuksia ja hevosaiheisia tapahtumia. Tarkemmat tiedot kesän tapahtumista päivitetään sivuillemme.

Hevosia – Horses tuo taidemuseolle hevosaiheista taidetta lukuisilta suomalaisilta ja kansainvälisiltä taiteilijoilta. Näyttely on osa Visit Kangasalan Hevosvoimaisen kesän 2022 ohjelmaa. Näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 11.6.–28.8.2022.

Medialle

Hevosia – Horses -näyttelyn mediakuvat näyttelystä löytyvät tästä linkistä. Median edustajat voivat ottaa yhteyttä taidemuseon museolehtori-tiedottajaan näyttelyyn tutustumista varten.

Elisa Wistuba Lorca
Museolehtori, tiedottaja
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.