Nuorten non-stop graffitipajassa tehdään yhteinen, moniosainen graffiti purettavan rakennuksen seinään

Pikkolan vanha päiväkoti saa uuden ilmeen, kun nuoret pääsevät toteuttamaan itseään taiteilijavetoisen urbaania taidetta tuottavan pirkanmaalaisen yhdistyksen Spraycankontrol ry:n ohjaamana. Graffitityöpaja pyörii non-stoppina la 22.8. klo 15-21. Työpajaohjaajina toimii Spraycankontrol ry.
Nuorten non-stop graffitityöpaja 22.8.2020.

Spraycankontrol suunnittelee luonnoksen graffitiin, piissin, jossa on kirjaimia, kuvallisia elementtejä ja tausta. Monivärinen, yhteinen teos viimeistellään ja maalataan osallistujien kanssa suoraan seinään. Maalattavia seiniä on kolme, ja työpaja tarjoaa maalit eikä omia tarvitse ottaa mukaan ellei itse halua. Graffitipaja tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua turvallisesti ja luvallisesti graffitimaalaamiseen. Tapahtumapaikka on Riihikuja 5. Tontilla sijaitsee vuonna 1976 rakennettu, tiilinen Pikkolan päiväkoti, joka puretaan viimeistään ensi vuonna.

Työpajaohjaajina toimii Spraycankontrol Ry, joka on vuonna 2016 Tampereella perustettu urbaania taidetta edistävä yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on lisätä väriä ja kulttuuria ihmisten arkiympäristöön. Yhdistys järjestää tapahtumia, sekä edistää katutaiteen harrastus- ja nauttimismahdollisuuksia Pirkanmaalla. Yhdistys pyrkii järjestämään aiheeseen liittyvää neuvontaa ja tiedotusta, näyttelyitä, maalauskohteita, toteuttaa tilaustöitä sekä alan mediajulkaisuja.

Ulkoilmatapahtuma peruuntuu vain kaatosateen sattuessa.

Tapahtuman järjestävät Kangasalan kulttuuripalvelut ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo yhteistyössä Kangasalan nuorisopalvelut ja Spraycankontrol Ry. Tapahtuma on osa Kimmo Pyykkö -taidemuseon Jussi TwoSevenin All Is One -näyttelyn oheisohjelmaa.

Tapahtuma Facebookissa ›

Haastattelupyynnöt

Spraycankontrol ry
Matti Lankinen, puheenjohtaja
040 566 1822

Tapahtumaterveisin,

Tiina Kuivalainen
museolehtori, tiedottaja
p. 040 773 0196

Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala
kimmopyykkotaidemuseo.fi

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste