Museolehtori – tiedottajan vakinainen työsuhde Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Haemme joukkoomme museolehtori – tiedottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 9.3.2020 lähtien tai sopimuksen mukaan. Museolehtorina vastaat museon yleisötyöstä ja tiedottamisesta sekä museon markkinoinnista. Työhön liittyy tapahtumien, taiteilijatapaamisten ja työpajojen suunnittelua ja toteuttamista. Osa tapahtumista järjestetään yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Museolehtorina tehtäviisi kuuluu myös opastusten käsikirjoittamista ja oppaiden ohjaamista sekä teemallisten, eri ikäryhmät huomioivien opastusten suunnittelua ja toteutusta.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on viisi vuotta toiminut taidemuseo Kangasalla, Tampereen naapurissa. Museo toimii Suomen uusimman kulttuuritalo Kangasala-talon yhteydessä ja se hyväksyttiin vuoden 2020 alusta valtionosuusmuseoksi.

Tiedottajana tehtäviisi kuuluu museon näyttelytoiminnasta ja tapahtumista tiedottaminen sekä printti- että sähköisessä mediassa ja somessa. Museon markkinoinnissa apunasi on osaava asiakaspalvelutiimimme sekä Kangasala-talon markkinointipäällikkö.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sisältäen taidehistorian opintoja sekä museologian perusopinnot. Lisäksi vaaditaan hyvät tietotekniset taidot ja hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Muu kulttuurialan tuntemus sekä aiemmat viestinnän ja markkinoinnin tehtävät ja työkokemus katsotaan eduksi. Viikkotyöaika on 36 h 45min ja ajoittain on pystyttävä myös ilta- ja viikonlopputyöhön.

Palkkaus määrittyy AVAINTA työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 5kk koeaikaa.

Lisätietoja antavat intendentti Soila Kaipiainen, 050 502 1036 ja toimitusjohtaja Timo Kotilainen, 040 631 6400 arkisin klo 10-15.

Hakemukset lähetetään sähköpostilla soila.kaipiainen@kangasala-talo.fi ma 24.2.20 klo 10.00 mennessä.
Osoitekenttään maininta: Hakemus, museolehtori.