Museolehtori – tiedottajan vakinainen työsuhde Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on vuodesta 2015 toiminut taidemuseo Kangasalla, Tampereen naapurissa. Museo toimii Suomen uusimman kulttuuritalo Kangasala-talon yhteydessä ja se hyväksyttiin vuoden 2020 alusta valtionosuusmuseoksi. Haemme joukkoomme museolehtori – tiedottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 18.1.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Museolehtorina vastaat museon yleisötyöstä ja tiedottamisesta sekä museon markkinoinnista. Työhön liittyy tapahtumien, taitelijatapaamisten ja työpajojen suunnittelua ja toteuttamista. Osa tapahtumista järjestetään yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Museolehtorina tehtäviisi kuuluu myös opastusten käsikirjoittamista ja oppaiden ohjaamista sekä teemallisten, eri ikäryhmät huomioivien opastusten suunnittelua ja toteutusta.

Tiedottajana tehtäviisi kuuluu museon näyttelytoiminnasta ja tapahtumista tiedottaminen sekä printti- että sähköisessä mediassa ja somessa. Museon markkinoinnissa apunasi on osaava asiakaspalvelutiimimme sekä Kangasala-talon markkinointipäällikkö.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sisältäen taidehistorian opintoja sekä museologian perusopinnot. Lisäksi vaaditaan hyvät tietotekniset taidot ja hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Muu kulttuurialan tuntemus sekä aiemmat viestinnän ja markkinoinnin tehtävät ja työkokemus katsotaan eduksi. Viikkotyöaika on 36 h 15min ja ajoittain on pystyttävä myös ilta- ja viikonlopputyöhön.

Palkkaus määrittyy AVAINTA työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Lisätietoja antavat 18.12. saakka intendentti Soila Kaipiainen, 050 502 1036 ja toimitusjohtaja Timo Kotilainen, 040 631 6400.
Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen soila.kaipiainen@kangasala-talo.fi keskiviikkoon 23.12.20 klo 12.00 mennessä.

Osoitekenttään maininta: Hakemus, museolehtori.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste