Lasten lauantaina 22.10.22 koko perheelle ohjelmaa

Syyslomaviikon lauantaina 22.10. ohjelmassa on Kimmo Pyykkö -taidemuseon hauska Lasten lauantai -työpaja, lastenelokuvia K-Kinossa sekä pääkirjaston Nallepäivä.
Kimmo Pyykkö -taidemuseon Lasten lauantaisin päästään taiteilemaan eri teemaisissa työpajoissa vaihtuvien ohjaajien kanssa.

Kuva: Tiia Ennala, Kimmo Pyykkö -taidemuseo / Kangasala-talo

Kimmo Pyykkö -taidemuseon syksyn ensimmäinen Lasten lauantai 22.10.2022 kutsuu koko perheen taiteen pariin. Ohjelmassa on klo 10-13 maksuton non-stop työpaja perheille, jonne voi tulla haluamakseen ajaksi tai vaikka koko kolmeksi tunniksi. Pajan paikka on Kangasala-talon aula pääsisäänkäynnin ja taidemuseon sisäänkäynnin yhteydessä. Materiaalit ja pajatarvikkeet löytyvät paikan päältä.

Pajassa valmistetaan oma taideteos sekatekniikalla, ja ohjausta on tarjolla koko pajan ajan. Innostusta saadaan myös taidemuseosta, jonne kaiken ikäisillä osallistujilla on vapaa pääsy työpajan yhteydessä. Taidemuseosta löytyy myös kuvasuunnistuskartta, jonka saa mukaan museokäynnille.

Ohjaajana pajassa toimii kuvataiteilija, kuvataiteen tuntiopettaja Tiina Kaisa Leppänen, joka on pajassa mukana koko sen ajan opastaen osallistujia. Leppänen on toiminut kuvataiteilijana 25 vuotta, ohjannut paljon lapsia ja nuoria, ja toimii tälläkin hetkellä kuvataiteen opettajana.

Paja on suunnattu perheille ja kaiken ikäisille lapsille. Lapsilla tulee olla huoltaja mukana tapahtumassa.

Taidemuseolla on esillä 1. ja 2. kerroksissa Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttely, ja 3. kerroksessa pysyvä näyttely Kimmo Pyykkö: Pitkän matkan ateljee.

K-Kinossa on myös lastenelokuvia 22.10. nähtävillä: klo 11 Pelle Hermanni (liput 10 €) ja klo 13 Supermarsu 2 (liput 10 €).

Kangasalan pääkirjastossa vietetään Nallepäivää klo 10 alkaen. Tarkempi ohjelma löytyy kirjaston sivuilta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kulttuuriravintola Jalmari on auki klo 11 alkaen.

Lisätietoja:

Tiia Ennala
tapahtumatuotanto ja markkinointi
050 530 1512
tiia.ennala@kangasala-talo.fi

Elisa Wistuba Lorca
museolehtori, tiedottaja
040 773 0196
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste