Lasten lauantaina 22.10.22 koko perheelle ohjelmaa

Syyslomaviikon lauantaina 22.10. ohjelmassa on Kimmo Pyykkö -taidemuseon hauska Lasten lauantai -työpaja, lastenelokuvia K-Kinossa sekä pääkirjaston Nallepäivä.
Kimmo Pyykkö -taidemuseon Lasten lauantaisin päästään taiteilemaan eri teemaisissa työpajoissa vaihtuvien ohjaajien kanssa.

Kuva: Tiia Ennala, Kimmo Pyykkö -taidemuseo / Kangasala-talo

Kimmo Pyykkö -taidemuseon syksyn ensimmäinen Lasten lauantai 22.10.2022 kutsuu koko perheen taiteen pariin. Ohjelmassa on klo 10-13 maksuton non-stop työpaja perheille, jonne voi tulla haluamakseen ajaksi tai vaikka koko kolmeksi tunniksi. Pajan paikka on Kangasala-talon aula pääsisäänkäynnin ja taidemuseon sisäänkäynnin yhteydessä. Materiaalit ja pajatarvikkeet löytyvät paikan päältä.

Pajassa valmistetaan oma taideteos sekatekniikalla, ja ohjausta on tarjolla koko pajan ajan. Innostusta saadaan myös taidemuseosta, jonne kaiken ikäisillä osallistujilla on vapaa pääsy työpajan yhteydessä. Taidemuseosta löytyy myös kuvasuunnistuskartta, jonka saa mukaan museokäynnille.

Ohjaajana pajassa toimii kuvataiteilija, kuvataiteen tuntiopettaja Tiina Kaisa Leppänen, joka on pajassa mukana koko sen ajan opastaen osallistujia. Leppänen on toiminut kuvataiteilijana 25 vuotta, ohjannut paljon lapsia ja nuoria, ja toimii tälläkin hetkellä kuvataiteen opettajana.

Paja on suunnattu perheille ja kaiken ikäisille lapsille. Lapsilla tulee olla huoltaja mukana tapahtumassa.

Taidemuseolla on esillä 1. ja 2. kerroksissa Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttely, ja 3. kerroksessa pysyvä näyttely Kimmo Pyykkö: Pitkän matkan ateljee.

K-Kinossa on myös lastenelokuvia 22.10. nähtävillä: klo 11 Pelle Hermanni (liput 10 €) ja klo 13 Supermarsu 2 (liput 10 €).

Kangasalan pääkirjastossa vietetään Nallepäivää klo 10 alkaen. Tarkempi ohjelma löytyy kirjaston sivuilta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kulttuuriravintola Jalmari on auki klo 11 alkaen.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste