Lasten lauantaina 12.11. taiteillaan oma tärkeiden asioiden aarrearkku kuvataiteilija-taidekasvattaja Niina Kiiverin opastuksella

Suosittu Lasten lauantai tulee taas Kimmo Pyykkö -taidemuseolle lauantaina 12.11.2022 klo 10–13. Taidemuseo kutsuu kaikki mukaan taiteilemaan ja pitämään hauskaa yhdessä koko perheen kanssa maksuttomaan tapahtumaan ja non-stop -työpajaan.
Kimmo Pyykkö -taidemuseo / kuvaaja Tiia Ennala

Kimmo Pyykkö -taidemuseo / kuvaaja Tiia Ennala

Edellinen lokakuun Lasten lauantai keräsi taiteen pariin kävijöitä lähes 100 henkilöä. Lokakuun Lasten lauantaissa maalattiin sekatekniikalla oma taulu Kimmo Kaivannon käsiteemaisten teosten inspiroimana. Marraskuun Lasten lauantain työpajassa taiteillaan oma tärkeiden asioiden aarrearkku ohjaaja kuvataiteilija-taidekasvattaja Niina Kiiverin opastamana. Tapahtumaan voi osallistua koko tapahtuman ajaksi, tai vain piipahtaa oman aikataulun mukaan klo 10–13 välisenä aikana. Materiaalit ja muut tarvikkeet työskentelyyn saa paikan päältä maksutta, mukaan tarvitsee vain iloisen mielen ja aikuisen!

Perheen pienimmille on rakennettu oma viihtyisä leikkipaikka leluineen, jossa vauvat ja taaperot viihtyvät isompien lasten taiteilun lomassa. Nälän yllättäessä Kulttuuriravintola Jalmarissa pääsee välipalalle herkkuvohveleille tai burgerille.

Lasten lauantain työpajaan osallistuvat lapset ja aikuiset pääsevät myös taidemuseon näyttelyihin maksutta. Taidemuseon puolella lapsille luvassa on hauskaa ja jännittävää kuvasuunnistusta – kuka perheenjäsen ratkoo kuva-arvoitukset nopeimmin? Palkaksi salapoliiseille luvassa tarramerkki.

Lasten lauantain työpaja on suunnattu koko perheelle, lapsilla tulee olla huoltaja mukana – yhdessä on aina hauskempaa!

Lasten lauantai on Kimmo Pyykkö -taidemuseon suosittu koko perheen yleisötapahtuma, jossa vaihtuvat teemat ja vierailevat taideohjaajat aina kunkin näyttelyn aihepiirin mukaan. Lasten lauantai tarjoaa kaikille perheille avointa, maksutonta, matalan kynnyksen ohjelmaa ja työpajoja taiteen parissa.

Loppuvuoden Lasten lauantait: marraskuun Lasten lauantai 12.11.2022 klo 10–13, joulukuun Lasten lauantai 10.12.2022 klo 10–13.

Paikka: Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja Kangasala-talon aula

Päivä: lauantai 12.11.2022

Aika: klo 10–13, työpajaan voi osallistua non-stop klo 10–13 välillä omien aikataulujen mukaan

Ilmoittautuminen: Ei ennakkoilmoittautumista

Hinta: maksuton tapahtuma, materiaalit saa maksutta taidemuseolta. Vapaa pääsy!

Taidemuseolla on esillä 1. ja 2. kerroksissa Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttely 8.1.2023 saakka, ja 3. kerroksessa pysyvä näyttely Kimmo Pyykkö: Pitkän matkan ateljee.

Lisätietoja Lasten lauantaista täällä.

Muut maksuttomat tapahtumat kuten Toivetorstait eli ilmaisillat, Yleisöluennot, Piirustusillat ja muut tapahtumat löytyvät Kimmo Pyykkö -taidemuseon verkkosivuilla www.kimmopyykkotaidemuseo.fi.

Lisätietoja medialle antaa:

Tiia Ennala, taidemuseon tapahtumat ja markkinointi
050 530 1512
tiia.ennala@kangasala-talo.fi

Liisa Ahlfors, museolehtori
040 773 0196
liisa.ahlfors@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste