Kutsu Jussi TwoSevenin näyttelyn All Is One avajaisiin la 25.1. klo 13

Näyttelyn avajaiset pidetään la 25.1 klo 13-17. Avajaiset alkavat Kangasala-talon salissa klo 13. Näyttelyn avaa tietokirjailija ja toimittaja Jari Tamminen. Taiteilija on paikalla ja tavattavissa. Tervetuloa!
Jussi TwoSevenin näyttely All Is One Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 25.1. – 17.5.2020.

Jussi TwoSeven (s.1983 Espoo) on helsinkiläinen kuvataiteilija, jonka taiteelliset juuret ovat graffitissa. All Is One -näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa on TwoSevenin ensimmäinen taidemuseoon ripustettu yksityisnäyttely.

TwoSeven kasvoi graffitikulttuurin parissa ja perinteisen graffitin sekä katutaiteen vaikutus on edelleen nähtävissä hänen työskentelytavoissaan ja teostensa estetiikassa. Näyttely esittelee hänen kankaalle sekä suoraan seinälle maalattuja teoksiaan ja animaatioitaan. Hän kuvaa villejä eläimiä sekä urbaaneja kaupunkiympäristöjä ottaen kantaa luonnon monimuotoisuuden puolesta. TwoSeven on tunnettu eleganteista ja fotorealistisista maalauksista ja installaatioista, joissa lukuisat yksityiskohdat on maalattu spraymaalilla ja sabluunoilla.

Jussi TwoSevenin All Is One -näyttely 25.1.–17.5.2020 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Taiteilijan kotisivut ›

Seuraa Jussi TwoSeveniä Instagramissa