Kimmo Pyykkö -taidemuseon yleisötapahtumat käynnistyvät

Kimmo Pyykkö -taidemuseon 17.9. avautuvassa näyttelyssä Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia yleisötapahtumat pitävät sisällään monipuolista ohjelmaa. Tutut sunnuntaiopastukset alkavat 25.9. klo 13.
Kimmo Kaivanto: Sininen ajattelija, 1971, maalattu muovi, Kimmo Kaivanto säätiö. Kuva: Jussi Koivunen

Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia (17.9.2022–8.1.2023) esittelee rakastetun tamperelaistaiteilija Kimmo Kaivannon (1932–2012) monipuolista ja aiheiltaan ajankohtaista tuotantoa 1960–70 -luvuilta.

Yleisötapahtumat käynnistyvät Kangasalan Taiteiden yönä perjantaina 23.9., jolloin taidemuseoon on klo 16–18 välillä vapaa pääsy, muutoin normaalit pääsymaksut.

Jokaviikkoiset sunnuntaiopastukset käynnistyvät taidemuseolla 25.9. klo 13 ja jatkuvat viikoittain. Opastus sisältyy pääsymaksuun (tai Museokortti).

Myöhemmin tiedotettavissa yleisötapahtumissa on luvassa muun muassa Lasten lauantai -päiviä työpajoineen, Senioripäiviä, yleisöluentoja ja muuta ohjelmaa.

Näyttely toteutetaan yhdessä Kimmo Kaivanto säätiön kanssa ja sen on kuratoinut FT Kimmo Sarje.

Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 17.9.2022 – 8.1.2023.

Medialle

Mediakuvat löytyvät sivuiltamme. Kuvia ei saa rajata.

Lisätietoja:

Elisa Wistuba Lorca
museolehtori, tiedottaja
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.