Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään taiteilijatapaamisten sarjan päättää Nina Ruokosen taiteilijatapaaminen lauantaina 6.5.2023.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään 2023 taiteilijatapaamisten sarjan päättää Metsätöitä -näyttelyn muotoilijan, teollisen tekstiilisuunnittelijan ja kuvataidekasvattaja Nina Ruokosen taiteilijatapaaminen. Lauantaina 6.5.2023 klo 14.30–16 Kangasala-talon Valtuustosalissa järjestettävässä taiteilijatapaamisessa Ruokonen kertoo taiteellisesta ja taidekasvatuksellisesta työstään.

Nina Ruokonen, kuva: Tuomas Ikonen

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään Metsätöitä -näyttelyn taiteilijatapaamisten sarjan päättää Nina Ruokosen taiteilijatapaaminen lauantaina 6.5.2023. Klo 14.30–16 Kangasala-talon Valtuustosalissa teollinen tekstiilisuunnittelija ja kuvataidekasvattaja Nina Ruokonen kertoo taiteellisesta ja taidekasvatuksellisesta työstään. Viime vuosina kuvataidekasvattajana mm. Espoon kuvataidekoulussa ja Espoon Steiner -koulussa työskennellyt Ruokonen kertoo, että ”erityisen merkitykselliseksi hän kokee taideperustaisen ympäristökasvatuksen, jonka yhtenä tärkeänä tavoitteena on lasten ympäristöherkkyyden ja empatiakyvyn vahvistaminen.” Ruokosen teokset käsittelevät taideperustaista ympäristökasvatusta ja tuovat taidekasvatusta museokontekstiin.

Nina Ruokonen esittelee työskentelyään taideteollisen suunnittelun ja kuvataidekasvatuksen parissa Kimmo Pyykkö -taidemuseon taiteilijatapaamisessa lauantaina 6.5.2023 klo 14.30–16 Kangasala-talon Valtuustosalissa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Metsätöitä -näyttelyssä. Taiteilijatapaamiseen osallistuminen on maksutonta.

Ennen taiteilijatapaamista perheiden on mahdollista osallistua Nina Ruokosen ja Merja Palinin ohjaamaan Lasten lauantai -taidetyöpajaan, jossa suunnitellaan oma metsäinen kuosi ja painetaan se kestokassiin. Työpaja järjestetään non-stop-periaatteella aikavälillä klo 10–13 Kangasala-talon aulassa. Ohjauksen ja materiaalit saat paikan päältä, mukaan osallistujat tarvitsevat vain aikuisen huoltajan ja uteliaan mielen. Vierailu Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ja Metsätöitä -näyttelyssä on Lasten lauantai -työpajaan osallistuville maksutonta – myös aikuisille!

Merja Palinin, Nina Ruokosen ja Helena Vaarin Metsätöitä -näyttely on esillä Kimmo Pyykkö -taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 28.1.–21.5.2023.

Lue lisää:

http://www.aarredesign.com/ ja www.kimmopyykkotaidemuseo.fi

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste