Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään taiteilijatapaamiset jatkuvat KELOSOUND®-äänidesigntuotteita valmistavasta yrityksestään tunnetun Kirsi Ihalaisen tapaamisessa

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään 2023 taiteilijatapaamiset jatkuvat Metsätöitä -näyttelyyn kutsutun, äänitaiteilija- ja suunnittelija Kirsi Ihalaisen, taiteilijatapaamisella. Lauantaina 22.4.2023 klo 12–13.30 Kangasala-talon Valtuustosalissa järjestettävässä taiteilijatapaamisessa Ihalainen kertoo niin Metsätöitä -näyttelyssä esillä olevista äänitaideteoksistaan kuin KELOSOUND®-äänidesigntuotteita valmistavasta yrityksestäänkin.
Merja Palin, Nina Ruokonen, Helena Vaari: Metsätöitä -näyttely on esillä Kimmo Pyykkö -taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 28.1.–21.5.2023.

Kirsi Ihalainen Metsätöitä -näyttelyssä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Kuvaaja Jarkko Kauranen.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään Metsätöitä -näyttelyn taiteilijatapaamiset jatkuvat lauantaina 22.4.2023 klo 12–13.30 Kangasala-talon Valtuustosalissa Kirsi Ihalaisen tapaamisella. Äänitaiteilija- ja suunnittelija Kirsi Ihalainen (s.1982) on äänittänyt ja koonnut uniikkeja äänimaisemia äänitysmatkoiltaan ympäri maailman. Hän on tarponut umpihangessa laitteiston kanssa, äänittänyt monia erilaisia luonnontapahtumia, sekä äänittänyt erämaassa keskellä villiä luontoa, jolloin muun muassa karhut tuhisivat hänestä vain 10 metrin päässä.

Kirsi on luonut KELOSOUND®-tuotteen eli halattavan ja soivan kelopuun, joka toimii mobiililaitteella ohjaten. Hän luo suuria ääni-installaatioita, ääniä ja musiikkia peleihin ja elokuviin sekä suunnittelee interaktiivisia ääniapplikaatioita ja ohjelmistoja eri mediaformaatteihin. Kirsin ääni-installaatioilla on jo kansainvälistä näyttelytaustaa.

Kirsi Ihalainen esittelee työskentelyään äänitaiteen- ja suunnittelun parissa Kimmo Pyykkö -taidemuseon taiteilijatapaamisessa lauantaina 22.4.2023 klo 12–13.30 Kangasala-talon Valtuustosalissa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Metsätöitä -näyttelyssä. Taiteilijatapaamiseen osallistuminen on maksutonta.

Merja Palinin, Nina Ruokosen ja Helena Vaarin Metsätöitä -näyttely on esillä Kimmo Pyykkö -taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 28.1.–21.5.2023.

Lue lisää:

www.kirsiihalainen.com ja www.kimmopyykkotaidemuseo.fi

Medialle

Mediakuvat löytyvät sivuiltamme. Kuvia ei saa rajata. Pidämme median edustajille tutustumiskierroksia näyttelyyn. Otathan yhteyttä museolehtori-tiedottajaan ajan sopimiseksi.

Lisätietoja:

Liisa Ahlfors
museolehtori, tiedottaja
040 773 0196
liisa.ahlfors@kangasala-talo.fi
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015-palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste