Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään Senioripäivät jatkuvat keskiviikkona 19.4.2023

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään 2023 Senioripäivät jatkuvat keskiviikkona 19.4.2023. Tervetuloa tutustumaan vaihtuvaan, Merja Palin, Nina Ruokonen, Helena Vaari: Metsätöitä -näyttelyymme, sekä pysyvään näyttelyymme Kimmo Pyykkö: Pitkän matkan ateljee. Opastus Metsätöitä -näyttelyyn klo 13 sisältyy seniorihintaisen pääsylipun hintaan.
Interiöörikuva Metsätöitä -näyttelystä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Kuvassa Nina Ruokosen, Tuomas Ikosen, Kirsi Ihalaisen ja Merja Palinin teokset. Kuvaaja Jussi Koivunen.

Interiöörikuva Metsätöitä -näyttelystä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Kuvassa Nina Ruokosen, Tuomas Ikosen, Kirsi Ihalaisen ja Merja Palinin teokset. Kuvaaja Jussi Koivunen.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään Senioripäivät jatkuvat keskiviikkona 19.4.2023. Kerran kuussa keskiviikkoisin, Kimmo Pyykkö -taidemuseo muistaa senioreita kahden euron hintaisella pääsylipulla taidemuseon näyttelyihin koko päivän klo 11–17 sekä pääsylipun hintaan sisältyvällä opastuksella Metsätöitä -näyttelyyn klo 13.

Metsätöitä -näyttely on kolmen muotoilijan, Merja Palinin, Nina Ruokosen ja Helena Vaarin yhteinen matka suomalaiseen metsään. Näyttelyn teokset tarkastelevat yhteyttämme luontoon ja sen merkitystä taiteellisen työskentelyn lähtökohtana. Esillä on taideteollisen suunnittelijan Merja Palinin (s.1967) tekstiili- ja pintasuunnittelua, tekstiilitaiteilija ja kuvataidekasvattaja Nina Ruokosen (s. 1974) video- ja valokuvateoksia ja taidekasvatuksellisia installaatioita sekä tekstiilitaiteilija ja käsityömestari Helena Vaarin (s. 1963) kirkko- ja taidetekstiilejä. Lisäksi näyttelyssä on kutsuttuna äänitaiteilija Kirsi Ihalainen (s. 1982) ja videotuottaja Tuomas Ikonen.

Taidemuseon pysyvässä näyttelyssä tehdään matkaa kuvanveistäjä, professori Kimmo Pyykön (s.1940) ateljeessa. Kangasalla vietetystä lapsuudesta ja nuoruudesta alkanut tie johti taidekoulutukseen pääkaupunkiin ja monimuotoiseen uraan suomalaisella taidekentällä kuuden vuosikymmenen aikana. Näyttely rakentuu alkuperäisdokumenttien, digitoidun aineiston ja taideteosten vuoropuhelusta.

Senioripäivänä sisäänpääsy taidemuseoon koko päivän (klo 11–17) senioreille vain 2 €.

Opastettu kierros Metsätöitä -näyttelyyn klo 13. Opastus sisältyy pääsylipun hintaan.

Kulttuuriravintola Jalmarissa seniorihintainen lounas klo 11–15.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään 2023 Senioripäivät keskiviikkoisin 19.4. ja 17.5.

Taidemuseolla on esillä 1. ja 2. kerroksissa Merja Palin, Nina Ruokonen ja Helena Vaari: Metsätöitä -näyttely 21.5.2023 saakka. 3. kerroksessa esillä pysyvä näyttelymme Kimmo Pyykkö: Pitkän matkan ateljee.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste