Kepparikeskiviikko -tapahtuma 20.7.2022 klo 12–17 Kimmo Pyykkö -taidemuseolla

Kangasala-talon edustalla kesän ajan olevalla keppihevosradalla vietetään hauskaa koko perheen tapahtumapäivää, Kepparikeskiviikkoa 20.7. klo 12–17. Radalle ovat kaikki innokkaat tervetulleita ratsastamaan keppihevosilla iloisen taustamusiikin tahtiin. Keppihevosia voi lainata paikan päältä tai tuoda oman mukana. Tarjolla on myös ohjausta keppariratsastuksen alkeisiin ja muuta mukavaa ohjelmaa. Rata sopii sekä vasta-alkajille että lajia jo pidempään harrastaneille. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Jokaiselle ratsastajalle on myös luvassa pieni makea palkinto.
Ke​pparikeskiviikko 20.7.2022 klo 12–17 Kimmo Pyykkö -taidemuseolla.

Vauhdin hurmaa keppariradalla. Kuva: Tiia Ennala

Kangasalan Nuorisovaltuusto NuVa:n hauska Dinosaurus-hahmo piipahtaa tapaamaan ratsastajia usean kerran päivän aikana. Dinon kanssa voi ottaa yhteiskuvan muistoksi kivasta päivästä.

Kepparikeskiviikossa paikalla koko tapahtuman ajan ovat myös hyvän mielen Hevoslähettiläät, joiden kanssa voit tulla juttelemaan hevosista.

Visit Kangasalan ihastuttava ja lempeä kesähevonen Maikki vierailee Kangasala-talon pihalla klo 16–17. Päivän aikana on oiva tilaisuus tutustua Kimmo Pyykkö -taidemuseon Hevosia – Horses -näyttelyyn (Museokortilla ja alle 18-vuotiaat aina ilmaiseksi). Kulttuuriravintola Jalmarissa voi nauttia maittavia jäätelöannoksia, kupin kahvia, sekä lounasta sisätiloissa tai Jalmarin viihtyisällä terassilla, joka sijaitsee aivan keppariradan vieressä.

Kepparirata on osa taidemuseon Hevosia – Horses -näyttelyn (11.6.–28.8.) ja Visit Kangasalan Hevosvoimaisen kesän 2022 ohjelmaa. Rata toteutetaan yhteistyössä OP Kangasalan ja Kangasalan kaupungin kanssa. Taidemuseon Kepparikeskiviikko ja 22.7. perjantain Hevosmuseopäivä ovat osa Visit Kangasalan Laukkaa Kangasalle -viikon ohjelmaa.

Hevosia – Horses tuo Kimmo Pyykkö -taidemuseolle hevosaiheista taidetta lukuisilta suomalaisilta ja kansainvälisiltä taiteilijoilta. Näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 11.6.–28.8.2022.

Medialle

Kuvia Kepparikeskiviikosta löytyy tästä linkistä.

Hevosia – Horses -näyttelyn mediakuvat näyttelystä löytyvät tästä linkistä. Median edustajat voivat ottaa yhteyttä taidemuseon museolehtori-tiedottajaan näyttelyyn tutustumista varten.

Tiia Ennala, markkinointi
taidemuseo@kangasala-talo.fi, 040 589 6093

Elisa Wistuba Lorca (ma 18.7. alkaen)
Museolehtori, tiedottaja
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi
Kangasala-talo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.