Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo sulkeutuvat kolmeksi viikoksi

Kangasala-talo ja siellä sijaitseva Kimmo Pyykkö -taidemuseo sulkevat maanantaina ovensa kiristyneiden koronarajoitusten takia kolmeksi viikoksi. Sulku on voimassa 8. - 28.3.2021. Sunnuntaihin asti on vielä mahdollista käydä katsomassa Naisten kuvia - Teoksia Heinon taidesäätiön kokoelmasta -näyttely tai asioida Kangasala-talon asiakaspalvelupisteessä.
Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kuva: Tiia Ennala / Visit Kangasala

Kangasala-talon asiakaspalvelu toimii normaalisti sunnuntaihin 7.3. kello 15 asti. Asiakaspalvelupisteessä voi käydä ostamassa tai varaamassa lippuja esityksiin sekä hakemassa lippuhyvityksiä peruuntuneista esityksistä joko käteisenä tai lahjakorttina. Maanantaista eteenpäin lippuhyvitykset onnistuvat sulun aikana vain Lippupisteeltä. Ohjeita lippuhyvityksen hakemiseen on Kangasala-talon verkkosivuilla.

Sulun aikana asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostilla tiistaista perjantaihin kello 11 – 17.

Myös Kangasalan matkailuneuvonta toimii koronasulun aikana puhelimitse ja sähköpostilla tiistaista perjantaihin kello 11 – 17. Kangasala-talossa sijaitseva asiakaspalvelupiste on suljettu.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon ollessa suljettuna peruuntuvat seuraavat tapahtumat:
Senioripäivä to 18.3.2021
Piirustusilta to 18.3.2021 klo 17:30-19:00
Päivitämme ajankohtaiset tiedot kevään tapahtumista taidemuseon verkkosivuille.

Kangasala-talo siirsi huilisti Sami Junnosen ja pianisti Tuomas Turriagon Sävelet ihollani -konsertin verkkoon ja tarjoaa sen maksutta yleisölle tiistaina 9.3.2021 kello 19. Konserttia pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä linkistä, joka on julkaistu Kangasala-talon verkkosivuilla.

Myös pianisti Risto-Matti Marinin Beethovenin juurilla -konsertti on edelleen katsottavissa Kangasala-talon YouTube-kanavalla, jossa sillä on jo yli 900 katsomiskertaa. Kulttuurille todella on tarvetta näinä aikoina, ja striimaukset ovat paras korvike eläville tapahtumille.

Kuvia tästä linkistä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Elisa Wistuba Lorca
Museolehtori, Viestintä ja markkinointi
040 773 0196
elisa.wistuba-lorca@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste